20140717-152031-55231331.jpg

Igen i dag startede dagen med en super lækker og dejlig kold mango smoothie! Det var tiltrængt da, der udover at være 29 grader hernede, også føles føles endnu varmere når man har feber.

Da jeg vågnede i morges følte jeg at jeg skulle dø. Jeg havde det helt forfærdeligt, og jeg var rigtig ked af at det ikke gik fremad nu hvor jeg havde glædet mig sådan til turen!

20140717-152407-55447646.jpg
20140717-152407-55447291.jpg

Vi tog et smut ind forbi et apotek (der ligger nærmest et på hvert gade hjørne) og købte lidt forskelligt… Derefter tog vi hjem til hotellet hvor jeg lige sov en time mere. Da vi stod op igen var jeg i en smule bedring, så vi tog på stranden som planlagt.

Patong Beach er en blandet oplevelse. Der er en rigtig god stemning, og udsigten er smuk – desværre var der bare rigtig beskidt. I dag var der meget indlandsvind, som lavede store bølger. Ind med disse bølger kom gamle vandflasker, og plastikposer… Måske det er bedre med en dag hvor der er fralandsvind. Men vandet var ellers dejligt varmt, og vejret var skønt!

Desuden kan jeg tilføje at jeg har det meget bedre her til eftermiddag, efter at have proppet mig med div. Præparater! Nu må jeg gerne være helt frisk i morgen!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

  1. Øv med helbredet – skrev jo at flyveture er helvede. Håber du snart får det bedre!

    1. admin says:

      Det går heldigvis den rigtige vej nu :D

  2. God bedring <3
    Hvis I vil opleve pænere og renere strande, så skal I væk fra Patong :P

  3. […] i dag er gået med lange gåture – blandt andet på stranden. For leden skrev jeg at stranden hernede var beskidt – det er jeg til dels nødt til at tage i mig igen. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.