Øv :( … Jeg har så skide ondt i mine knæ i dag, at jeg ikke kunne tage med op på løjperne (ihvertfald ikke her fra morgenstunden af). Jeg har overbelastet mine knæ helt vildt. Det ene knæ er helt hævet, og det er det der gør mest ondt. Jeg har fået en ret kraftig smertestillende, så nu ligger jeg bare og venter på at den skubber nogle af smerterne væk. Jeg håber at jeg måske allerede er klar til at stå på ski igen i eftermiddag, ellers må jeg desværrer vente til i morgen. Det ville være dumt at tage afsted i dag hvis mit knæ ikke er 100% klar igen, for så smadre jeg det nok bare så meget at jeg ikke kan stå på ski resten af ugen og det ville jo være über nederen! Men det er træls at jeg altid skal have så fandens mange problemer med mine knæ. Jeg ville ønske at det bare ville gå væk. Jeg vil gerne have normale knæ XD Haha… Men ok… Jeg er så ikke alene hjemme i dag. Patrick (min storebror) havde et rimlig slemt styrt i går, så han har slået sin ankel. Det skete allerede i går morges, så han har hverken været på ski i går eller i dag. Stakkel. Jeg tror ikke den er forstuvet, men jeg tror den er lidt forslået. Vi må jo håbe at han er klar imorgen måske. Han kan da i det mindste støtte på foden.

Hvad jeg så skal lave resten af i dag? Tjoo… Jeg håber og ønsker jeg kan komme på ski senere. Hvis jeg ikke kan det, tror jeg bare at jeg vil ligge og glo op i luften ^^” måske se en film, eller noget NCIS. Jeg ved ikke rigtig. Jeg tror jeg vil sove et par timer nu her. Har ikke sovet så godt i nat. Vågnede 5 gange eller sådan noget. Det var en blanding af den enorme smerte der pludselig trådte ind i mit ene knæ, og fordi jeg vågnede ved hele tiden at lede efter Nicki i min seng XD Ja det er noget underligt noget at han er der når man drømmer, men når man så åbner øjne er han pist væk? Hmm… Jeg hader at savne mennesker… Jeg kan huske engang hvor jeg savnede Selma rigtig meget (‘For jeg savner dig sindssygt – Torsdag d. 2 Dec 2008’, ‘I have this nagging feeling – 14 Dec 2008′ mv.)… Ikke at jeg ikke går og savner hende nu, men dengang savnede jeg hende så det nærmest gjorde ondt… Sådan har jeg det lige nu :'( Jeg savner virkelig Nicki. Jeg gider ikke savne folk så meget. Det er alt for hårdt. Det gør alt for ondt. Jeg tror i dag bliver én lang pine, fordi jeg nu ikke har ski at tænke på i løbet af i dag. Hmm… Jeg er sgu’ blevet glad for ham ^_^” Og jeg gør mig selv total sårbar ved at udtrykke det i min blog, som hele verden kan se (noget jeg normalt er bange for, når det er i henhold til mine følelser for andre mennesker), men jeg er ligeglad. Jeg vil om 10 år gerne kunne huske, at der ihvertfald 10 år tilbage var et menneske som fik mig til at føle denne følelse af savn…

Jeg tror jeg vil stoppe nu, inden jeg bliver for sentimental ^_^ … Jeg gider heller ikke sidde mere ved computeren lige nu. Jeg vil ind og have mig en lur.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.