Rebecca og jeg havde det endnu engang hylende morsomt i Funparken! Vi har aftalt at vi nok vil kører der hele den sidste dag. Det bliver hårdt, men sikkert hammer sjovt. Hele i dag har forøvrigt været hammer sjov, selv om den har været en af de koldeste dage. Jeg frøs virkelig mine tæer da vi var ude og stå på ski i morges… Men det kan ikke sammenlignes med de gange vi har været i Norge på skiferie (der har godt nok ofte været hammer koldt). Rebecca og jeg havde et fotoshoot-projekt i dag, som hed ‘in action!’ XD Dvs. at vi ville have nogle billeder med hjem fra skiferien som for engangs skyld ikke kun var fra udsigterne, derfor har vi nu fået taget en masse billeder af os der står på ski ^__^. Vi havde faktisk meget sjovt ud af det, vi har desværrer bare ikke fået nogle ordentlig ‘hoppe’ billeder, så det må vi se om vi ikke kan fange en af de næste par dage. Billederne ryger desværrer nok ikke ind på hjemmesiden før jeg får mig en computer igen, da jeg ingen programmer har til at klippe billederne til i. Damn hvor er det nederen at min computer er død -.-” Baah!…

Jeg vil lade være en kort blog i dag, og slutte af med Rebeccas joke (den er nok ikke lige til at forstå, så derfor må folk der læser den jo bare tænke over den, og hvis ikke man forstår den… Så går man ikke glip af noget):
Rebecca: ,,Jeg vil gerne gifte mig med en tysker og flytte til Visse…”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.