Så er tre dage i Chitawan nået til sin ende. Det var en rigtig lang tur derhen. Intet mindre end 10 timer. Rigtig skulle turen kun have taget 5 timer, men alt her i Nepal er langsommere end først antaget. Sådan er det bare. Desuden er der vejarbejde på den rute, som bussen køre, hvilket også sænker trafikken, da det nærmest er umuligt for 2 køretøjer at passere hinanden på de smalle bjergveje, når der samtidig er vejarbejde. Vi har da også set en enkelt lastbil her til morgen, som var væltet af vejen.

Det har været rigtig spændene, at se noget andet end kun Pokhara. Naturen har været meget anderledes end i Pokhara. Mere jungleagtig, og frodig. Det har også været meget varmt, og noget regnfyldt – men det er vidst typiske jungleforhold.

Vi har lavet lidt forskelligt på vores tredages tur. Jeg tror det mest spændene vi har foretaget os, var vores jungle-gåtur. Vi sejlede fra indgangen af naturreservatet, i en kano, og lidt længere ind i junglen. Undervejs fortalte vores guide om div. Fugle vi så, og det vi nu engang passerede. Efter lidt tid på floden, lagde vi til land, og bevægede os ind i junglen. Junglen var fyldt med spændene planter, insekter og dyr. Det dyr vi dog mest så til var iler. Jeg må indrømme jeg syntes de er nogle vamle sataner, men Line er fuldstændig kølig omkring dem! 

På vores safaritur så vi både en krokodille, to næsehorn, en elefant, og fire rådyr. Derudover endte vi turen med at gå forbi den statslige avlscentral for elefanter, og den statslige ‘stald’ for han elefanter. En tiger blev det ikke til, men vi så et træ hvor den havde sat enorme kradsemærker i, som afmærkning af dens territorium.

Vores hytte/hotelværelse var inficeret af mug, og vores myggenet lige så hullet, som en Schweizer ost, men stedet var rigtig hyggeligt, og personalet utrolig søde, kompetente og interesseret i det natur/dyreliv de skulle guide os igennem. Det var en rigtig god oplevelse, at tage på en lille smuttur væk fra de noget større byer. Stemningen i Chiuwan var bare anderledes. 

Vi glæder os dog til at komme tilbage til Pokhara (skrevet på busturen hjem), da vi har massere af spændene planer i vente den kommende uge! I morgen skal vi fx. Fejre Lines fødselsdag med rafting, og kage!

… Turen hjem var også noget lang. Især for Line, som sad bag en kineser, der konsekvent lænede hans ryglæn heeeelt tilbage, hvorefter han bøjede sig fremover, og sov med hovedet mod sædet foran ham, hvorved han dermed ikke brugte ryglænet… Logic.

Og hey! Det har hermed været vores første udflugt hernede, hvor Line ikke har kaster op!!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.