Ugeplan for uge 2

En uge plan. Se det ville være en god idé. I denne uge får jeg nemlig en del at lave. Men nu er det jo heldigvis hovedsageligt hyggelige ting jeg skal lave, så det går jo nok.

Mandag (idag):
I dette øjeblik hvor jeg sidder (når den bliver postet er det skrev, da denne blog først ryger på nettet engang i aften) og skriver denne blog, sidder jeg og venter på Nicki. Jeg fik fri fra skole klokken 14:15, og siden da harjeg nået at være nede hos min mors kontor og hente en toaster jeg skal ind og have byttet i Imerco. Jeg havde fået en i julegave, og havde faktisk helt glemt at jeg allerede havde fået en X_x Det fandt jeg jo heldigvis ud af da jeg begyndte at pakke mine ting ned til når jeg flytter. Men ihvertfald skal Nicki og jeg ind og bytte den, og så tror jeg ellers bare at vi skal hygge og kigge på butikker. Vi afslutter så dagen med at tage ud at spise :) Det glæder jeg mig rigtig meget til. Det bliver super hyggeligt. Jeg tror vi skal spise på Peeking House, da det er rigtig god mad (og ikke så dyrt ^^” Hehe). Ej jeg elsker bare generelt virkelig Peeking House’s ‘tag-selv-bord’. Der er så mange lækre og spændeneretter. Efter vi har spist tager vi så hjem til Nicki og hygger.

Tirsdag:
Det er meget enkelt. Tirsdag skal jeg bare arbejde direkte efter arbejde. Og når jeg så kommer hjem, tror jeg bare lige at jeg skal have lidt styr på div. ting som ligger og flyder på gulvet på mit værelse, fordi de skal pakkes ned ^^”… Det er virkelig kaos, men der er ikke så meget at gøre ved det før jeg begynder at få nogle flere af de store ting pakket ned. Derudover skal jeg også have fundet mit skitøj frem til når jeg skal på skiferie i uge 4.

Onsdag:
Efter skole kommer Nicki vidst ind til Aalborg, og så tager vi sammen ud til John og Bente. Jeg er endnu ikke helt sikker på nogen tidspunkter den dag, men det tænker jeg at Nicki og jeg lige får styr på i løbet af i dag. Der skal vi så spise, og på et eller andet tidspunkt hen på aften, tager vi så tilbage til Nicki ^_^ … Tror det bliver en lille smule hektisk med al den tog og busrejse, men det bliver da nok det hele værd ;D Hehe…

Torsdag:
Torsdag skal jeg med min mor ud og købe en skihjelm. Jeg får sent fri fra skole, og hun er sent færdig med møde, så vi kommer i det hele taget rigtig sent hjem. Jeg tror ikke jeg har så meget andet at lave torsdag aften der hjemme, end det jeg også skal lave tirsdag. Jo jeg skal selvfølgelig pakke til min tur til Sønderborg, som jeg skal afsted på dagen efter.

Fredag:
Efter skole (omkring klokken 14), tager jeg toget til Sønderborg. Jeg skal ned og besøge min veninde, Selma. Jeg glæder mig hammer meget til at se hende. Vi har efterhånden ikke set hinanden længe, og jeg savner hende virkelig. Vi skal fejre hendes 19 årig fødselsdag. Det er skønt jeg kunne komme med i år, for jeg var vidst ikke hjemme sidste år, da hun holdte 18 års. Så håber jeg også at hun kan komme her op når jeg fylder de 19 år. Jeg har faktisk lige så lige været inde og hente billetterne (ja, jeg sidder lige nu på banegården, og jeg vil hastigt indskyde at her er forbandet koldt). Jeg er først i Sønderborg omkring klokken 19, så det er en ret så lang tur. Men det bliver helt sikkert hele rejsen værd. Jeg sad faktisk lige og skrev med hende for en times tid siden, over msn. Det fik mig til at indse hvor meget jeg savner hende. Vi klikker virkeligmed det samme vi får kontakt med hende. Jeg er faktisk ret ked af at jeg har været så dårlig til at holde kontakten til hende.

Lørdag:
Jeg er selvfølgelig stadig hjemme ved Selma om lørdagen. Det er her hun holder sin fødselsdag. Det bliver sikkert hammer sjovt. Skal også møde hendes kæreste for første gang. Sidst jeg var sammen med Selma var i København, og der havde de ca. lige fundet sammen, men nu har de jo efterhånden været sammen i noget tid. Hmm… Jeg kommer nok til at savne min dejlige bøf rigtig meget “/ … Haha…Jeg er total kærestekedelig. Men vi kommer bare til at være så vildt langt væk fra hinanden. Det er ærgeligt at han skulle arbejde denne weekend, for han var ellers inviteret med,men sådan går det jo.

Søndag:
Tømmermandsdag!! ^^” Haha… Selma er formentlig ved at dø af tømmermænd om søndagen, men det tror jeg næppe jeg er. Jeg har kun meget sjældene gange fået tømmermænd af at indtage alkohol. Ja så heldig er jeg. I stedet kan jeg så bare nogengange få de sygeste mavekramper når jeg rent faktisk drikker. Det er sindssygt nederen… Fokus!… Jeg tager jo så også toget hjem søndag. Tror jeg vil prøve at få en deal med en eller anden af mine venner (formentlig) min bror om jeg ikke kan sove hos dem (ham), inde i Aalborg søndag aften, så jeg ikke er nødsaget til at tage afsted søndag morgen, men i stedet kan tage afsted søndag eftermiddag/aften. Tror ikke det bliver noget problem ^__^ ellers må jeg tage et tog søndag nat, og tage direkte i skole når toget ankommer mandag morgen XD haha! (naah går nok ikke… Jeg har på fornemmelsen af at min evne til at fokusere i timen bliver endnu mere elendig…)

… Og derefter er planerne så ikke 100% sikre endnu. Håber jeg kan være en masse sammen med Nicki, da vi heller ikke kommer til at tilbringe tid sammen, weekenden efter jeg har været i Sønderborg, da jeg på daværende tidspunkt er på skiferie… Hmm…

Og lige nu kan jeg så ikke mærke mine tæer og ben mere XD haha! Jeg er virkelig tæt på at fryse ihjel! Og dø af sult ^^” Jeg har kun fået en halv kop kaffe i dag, og en krydderbolle i morges. Men jeg kan jo så i det mindste se frem til lækker mad med Nicki i aften. Men varmen… Den ved jeg sgu’ ikke hvordan jeg nogensinde får igen. Der er dog heldivs kun 15 minutters tid til at Nicki kommer… Hov og nå ja! En god nyhed som jeg meget gerne vil mindes engang når jeg ser tilbage i mine blogarkiver… Den stil jeg skulle afleverer i morgen i dansk, er blevet udsat til tirsdag i næste uge!! :D så nu ved jeg hvad jeg skal lave i toget imod Sønderborg, og hjem for den sags skyld. Hvor heldig kan man være. Jeg ville nemlig ikke kunne nå at blive færdig med den til i morgen, efter jeg mistede det jeg allerede havde lavet, da min egen computer så døden i øjne…

Inden jeg slutter (som jeg vil gøre lige om et øjeblik), vil jeg lige nævne at jeg er blevet færdig med bogen ‘Macht Und Rebel’. Det var simpelthen en genial bog! Og jeg kan kun anbefale den til andre. Men jeg vil også skynde mig at nævne… At den altså ikke er til sarte sjæle ^^” Den kan godt være en smule bizar. Men, men, men… Hvis man netop elsker bøger som går så langt over grænsen som den overhovedet kan, og kan du lide bøger med fokus på livet, sex, vold, eksistens, mm. er dette lige en bog for dig. Alene sproget den er skrevet i, er super fedt, og som jeg tidligere har nævnt, på en eller anden måde hyper humoristisk, netop fordi den er så langt ude i ekstremerne. Men, nu røg jeg lige lidt ud af fokus igen. Min pointe med at fortælle at jeg nu er færdig med ‘Macht Und Rebel’, er sådan set at jeg allerede har kastet mig over en ny bog. Jeg er kun kommet til 70 i bogen *SPOILER* og der er allerede 3 der er omkommet *SPOILER*… Lige en bog for mig… Bogen hedder ‘Battle Royale’, og er af den Japanske forfatter ‘Koushun Takami’. ‘Battle Royale’ findes båede som film og Manga, og jeg har set begge dele, men nu har jeg så kastet mig over bogen. Det går en smule langsommere end når jeg normalt læser, da jeg har købt den på engelsk. Jeg har haft den liggende i et godt stykke tid, men har ikke kunne tage mig sammen om at læse den. Den er ikke særlig svær at forstå indtil videre selv om den er engelsk, så det er ikke noget problem. Tror måske endda at det er ganske sundt formig at læse en engelsk bog, så jeg kan få trænet lidt i det ^_^. Bogen minder meget om filmen (som jeg forøvrigt elskede, eller rettere stadig elsker. Det er en klassiker), hvilket jo på mange måder kan gøre bogen nemmere for mig at forstå. Jeg regner dog med at bogen har lidt mere ‘fylde’ end filmen… Det har de filmatiserede bøger jo oftest… Men nu får vi at se :)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.