Jah… jeg står for dagens blog, da Simone har arbejdet hele dagen, og derfor har mere brug for at slappe af og sove.

Jeg er, ligesom Simone, glad for Japansk kultur. Anime er derfor også en ting som jeg har været fan af i mange år, da mange af serierne virkelig byder på noget spændende og unikt.
De indeholder syrede historier, til tider originale karakterer, og er i det hele taget et rart alternativ til den stride strøm af masseproducerede affaldsprogrammer som med tiden bliver lukket ud på de forskellige kanaler. Jeg sværger at jeg stikker mine egne øjne ud med en stegegaffel, før jeg giver programmer som ”Paradise Ho(e)tel en chance!

Men anime er jo heller ikke perfekt, de kan være klichefyldte, dårligt animeret osv.
Men ingen af ovennævnte ting er genrens ultimative akilleshæl, nej den åre må de forbandede fillers fandme få!
For jer som ikke er så nørdet som mig, og derfor ikke kender til begrebet, vil jeg spare jer for en tur til google.
Mange animer er baseret på mangaer, og hvis animen er tæt på at indhente mangaen vil der oftest komme filler episoder ud, episoder som ikke har det fjerneste med selve hovedhistorien at gøre.
Det er selvfølgelig fint nok, der er dog bare det, at disse episoder altid ender med at være kedelige og konstant antiklimatiske, da der jo ikke kan/må ske noget i disse episoder, som kunne påvirke selve hovedhistorien.
For at komme med et eksempel, så ville det svare til at Jack Bauer i ”24 timer” stoppede det tikkende ur, for derefter at udføre monotone ting såsom at gøre rent, gå på toilettet, handle ind osv. i stedet for at smadre nogle terrorister, som serien jo i virkeligheden handler om!

Næh men grunden til mit genoptændte had til fillers ,skal findes i Bleach, en serie som er berygtet for sine mange, og længerevarende fillers. Jeg opgav serien for ca. et år siden, da serien valgte at stoppe et spøndende opgør imellem hovedpersonerne og hovedskurkene, for i stedet at røvpule fansene med en lang, hård omgang hahaha-fuck-jer-fans fillers.
Nu, et år efter, vender jeg tilbage og ser at af de 56 afsnit som i mellemtiden er blevet udgivet, er 35 af dem fillers…

Føler en smerte som kun Edward Norton, under en vis badescene i filmen ”American History X”, kan relatere til.

-Nicki

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.