Man kan virkelig ikke lide at jeg sover? … Jeg fatter ikke helt verden for tiden. Jeg kan mærke at jeg trænger til søvn. I nat kunne jeg ikke falde i søvn. Jeg faldt endelig i søvn omkring klokken 01:30 eller sådan noget. Nåede lige at tænke… Nåja, men så kan jeg jo sove til klokken 07:00. (Det skal hurtig lige nævnes at jeg er ude ved min mor i den her uge fordi jeg skal arbejde for Bøje). Midt om natten vækker Mille (vores hund) mig. Hun blev bange for lyn og torden, så hun åbnede døren ind til mig. Jeg lod hende komme ind, og faldt så i søvn igen. Omkring klokken 06:00 begynder Bøje så at larme rundt i huset. Jeg råber om han ikke er sød at lukke døren ind til mig – det gør han, og jeg falder endelig i søvn igen. Klokken 06:30 vækker Bøje mig, og siger at jeg bliver hentet 7:30 i stedet for 8:00. Jeg hiver derfor mit korpus ud af sengen en halv time før jeg rigtig skulle… Og for hvilken grund?! klokken er nu næsten 8:00 og han er stadig ikke kommet hjem for at hente mig XD Det er SÅ typisk Bøje! Vidste jo godt at han ikke ville komme tilbage til tiden, men derfor er jeg jo alligevel nødt til at være klar til tiden; arbejder jo for ham, og skulle det umulige ske, at han rent faktisk kom til tiden, så skulle jeg jo have været klar.

Nå nu kom han da endelig! ^^” … Jeg tror jeg skriver en lille blog igen i aften hvis jeg før tid, da det her jo ikke var jordens dybeste indlæg ;D haha… Men jeg tror jeg skal tidligt i seng i aften… Er simpelthen Så træt…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.