Kyllingefrikadeller med lidt hvidløg, løg, salt, peber, og paprika pakket i er altså super lækre :D Til det lidt kogte kartofler og pebersovs… Gud hvor er jeg mæt. Det var en lækker, lækker aftensmad. Og ganske sund, bortset fra sovsen, selvfølgelig. Lige nu sidder vi så bare og chillaxer, Nicki og jeg, og venter på at lørdagens afsnit af Barnaby toner frem på skærmen om ca. 50 minutter. Eller… Nicki gider ikke at se det, så det er bare mig der venter på det :) Han er mærkelig ham Nicki, hva? Det er da en alt for hyggelig serie at se. Elsker Barnaby og har altid elsket det.

Det bliver en lille kort blog i dag, for jeg har ikke meget at fortælle. Har været syg de sidste to dage, men er i dag i bedring. Jeg er sikkert helt rask i morgen :’D … Nicki er jo så god til at passe mig. Han hjalp også med at lave aftensmaden her til aften. Normalt gider jeg ikke have hjælp til den slags… Plejer at syntes folk gør mere i vejen end hjælper… Men i dag er jeg rigtig udmattet og lidt sløj, så det var dejligt at Nicki gad at hjælpe! Har så dejlig en kæreste :’D …

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.