Det blev alligevel om benet

Gode nyheder! JA! Nu kommer der endnu et indlæg om mit elendige ben, trods jeg lovede noget andet i sidste indlæg… Men der er altså gode nyheder, og det er værd at dele, trods mit løfte om indlæg om andet end benet. Jeg har allerede fået en tid til næste undersøgelse ved de andre ortopædkirurger! Jeg skal allerede til dem i slutningen af februar. Jeg skal samme dag have lavet en ultralyd mere, for at se hvordan det går fremad med benet.

Årh for det første, så håber jeg virkelig at de kan hjælpe mig, og for det andet så håber jeg virkelig at ultralyden viser at mit ben er blevet meget bedre af at have fået ro. Der må gerne være krydset en masse fingre for mig, d. 20 februar.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “Det blev alligevel om benet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.