Jeg var bare køresyg da jeg kom hjem, selv om jeg selv havde kørt hele vejen tilbage! Alt gyngede bare! Her til morgen, klokken 09:30, kørte min mor, Bøje og jeg afsted mod Billund. Det ligger ca. en time væk fra grænsen… Og vi kørte fra mors og Bøjes hjem som ca. ligger oppe ved Aalborg… Så det er jo et stykke at køre! Min mor kørte derned. De skulle til lufthavnen da de skal med flyet til Kreta (?? Staves??). Jeg skulle jo så logisk nok køre hele vejen hjem alene. Jeg havde regnet med at det ville tage 100 år… Men det tog kun 2 timer. Selv min mor var imponeret. Så nu sidder jeg så hjemme i deres hus og ser TV, og nusser lidt med Mille (le’ dog). Jeg ville rigtig have ringet til mit arbejde og sagt at jeg godt kunne møde ind klokken 15:00 istedet for klokken 16:00… Men jeg orker simpelthen ikke! Er helt udtømt for energi efter at have kørt så langt… Jeg har besluttet mig for at jeg vil skrive min lille blog her, se videre på Super Natural, som lige nu kører i baggrunden, og ellers slappe af indtil jeg skal køre afsted mod arbejdet her 15:25…

Egentlig har jeg ikke meget at sige… Jeg skal jo arbejde hele weekenden. Jeg tager dog op til Nicki søndag efter arbejde. Det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til :) … HOV… Indskudt sætning. Jeg har fået en HTC smart i pink :’D Den er super flot, og rigtig god at bruge! … Men mere om det en anden gang (måske), jeg vil chille HELT ned, og tænke på ingenting!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.