Godmorgen lille verden. Jeg har efterhånden været vågen i en time, og det har faktisk været en god time. Jeg har nået at tage et lille bad, spise morgenmad + drikke en kop morgen tea, gøre rent efter mig, klæde mig på til at tage på arbejde, og har endda ca. 30 minutter tilbage inden jeg skal være ude i bilen og på vej på arbejde – Lækkert! Jeg elsker simpelthen at være i god tid! Det gør mig i så godt humør :D … I den her weekend passer jeg jo min mor og Bøjes hus, sammen med min bonus bror. Da han så var i byen i aften kunne jeg indtage mine forældres seng (Det er faktisk bare ham der skulle passe huset, men da det er nemmere for mig at komme tidligt på arbejde når jeg er herude og har bilen, har jeg fået lov til at blive her weekenden over – og det er derfor han har første ret til den gode seng ^^”) som bare er SÅ fantastisk at sove i! Og det var rigtig hyggeligt, for Mille (hunden) kunne få lov til at ligge på et lille tæppe ved siden af sengen, så jeg lige kunne række hånden ned og kæle for hende engang imellem… Dem der har fulgt med i min blog i et stykke tid, ved nok at jeg har nogle søvnproblemer som kommer og går fortiden. De sidste par dage har der været problemer igen. Jeg vågner hvad der ca. svarer til hvert 10 minut. I nat var det nok hver time i stedet. Men stadig træls at man ikke bare kan få lov at sove fuldt ud -.-” Men det var nu lidt sødt at vågne op og hører Mille der snorkede en sagte snorken XD Bette pus, da! Så var det jo næsten som at sove i rum med Nicki (Bortset fra at han snorker 10 gange højere – Min ØffeBøf >.> )

I dag bliver en laang dag på arbejdet. Jeg skal møde ind klokken 8:50 og har først fri klokken 18:15… Alligevel næsten 9,5 timer -.-” … I morgen bliver trods alt en smule mere overskuelig, der er min vagt nemlig fra 09:50 til klokken 17:15 dvs. omkring 7,5 timer… Plus jeg har den gullerod i baghovedet at når jeg så endelig har fri kan jeg kører direkte til Hjørring!! :’D Yay! …

Ork jeg glæder mig næsten til at starte i skole. Jeg tror der kommer en smule ro over min hverdag igen. Jeg syntes ikke at jeg laver andet end at arbejde. “Sådan bliver det resten af dit liv Simone” (citat af en eller anden), Ja det kan godt være at jeg skal arbejde resten af mit liv, men der bliver det nok som noget jeg rent faktisk gerne vil være… Jeg regner hverken med at skulle gøre hjem for børn med ADHD rent for Bøje, eller sidde ved kassen i Føtex, resten af mit liv, vel? ^^” Det er altså liiiiidt noget andet. Men ihvertfald håber jeg også på snart kunne vedligeholde nogle af mine venskaber lidt bedre :) … I næste weekend skal Nicki og jeg godt nok til en indflytterfest hos Rasmus… Og det glæder jeg mig faktisk til. Så skal vi bare give den los! :’D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.