Okay hvis i går nat var den bedste nat længe… Så var i nat den værste! I nat, da jeg endelig var ved at blundre hen i søvnen, skete det som bare ikke må ske for en araknofob som mig – Der kravlede en kæmpe edderkop på min arm! Jeg havde haft lidt svært ved at falde i søvn, men var endelig ved at falde hen. Jeg oplever ofte en eller anden form for uro eller kildren i kroppen når jeg skal sove, og derfor tog jeg også roligt om min mobil, for at lyse på min arm, da jeg syntes der var en ubehagelig fornemmelse på den. Da lyset rammer den kæmpe edderkop, det korte sekund sådan en mobil nu lyser, kan jeg mærke hvordan mit hjerte stopper et øjeblik. Jeg får trykket lys frem igen, og er helt cool da jeg får edderkoppen skubbet på gulvet. Jeg skriger ikke som jeg nu ellers ville have troet jeg ville have gjort. Jeg er fuldstændig rolig… Udover at jeg af ren og skær rædsel ikke trækker vejret XD Jeg får tændt lyset, og tjekket den enorme edderkops nuværende placering ud, og drøner så ellers ud i køkkenet hvor jeg finder en avis. For mig er det svært at klaske en edderkop, fordi jeg simpelthen skal alt for tæt på den. Jeg er rædselsslagen for dem! Ved ikke hvorfor. Det er en komplet irrationel frygt. Jeg får som sagt fingrene i avisen, og vender tilbage til mit værelse. Edderkoppen er stadig på gulvet. Jeg forsøger at dræbe edderkoppen, men mine 3-5 første klask misser, og edderkoppen flygter. Den stikker af ind i et hjørne… Men jeg finder den… Og så var der blodudgydelse!!! >_< *DØDØDØDØDØ* … Det var så slemt at selv Peter Lundin lige ville have taget fat i mig og sagt “SÅ er det vidst rigeligt”. (Jeg har stjålet den joke et eller andet sted fra O_o Men hvor… Kan jeg ikke huske XD Anden måske? Meeen faktum er at det nok ville være sandt ;D )

Jeg er ude ved min mor og Bøje igen. Skal arbejde for Bøje de næste to dage. Det er forfærdeligt at der er så fandens mange edderkopper i det her hus X_X Men man siger jo også at eddekopper fortrækker rene huse… Og så er de ihvertfald kommet til det rette sted. Pueha…. Sidder lige nu og venter på at Bøje kommer og henter mig. Vi skal til Vodskov og arbejde igen. Han skulle have været her klokken 08:00, men jeg kender ham jo, så jeg vidste godt at han ville være forsinket, så derfor har jeg tøffet lidt rundt og taget det hele stille og roligt. Jeg har siddet og sludret lidt med min mor, da hun har fri fra arbejde i dag. Det er herligt :D …

Nåeja well… Klokken er nu 08:20… Men nettet er nede… formentlig pga. al det stormvejr, og regn som er herude… Derfor kan jeg ikke rigtig smide bloggen ind før der bliver internetforbindelse igen. Det er virkelig typisk det netværk på landet XD Damn that internet!!! XD

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.