Så er Simone lidt tilbage igen!!

Wow… Siden sidst er der sket meget… Jeg har faktisk overhovedet ikke været online i lang tid. Men lad os tage det fra en ende af. Siden den sidste blog jeg selv skrev er jeg blandt andet begyndt på min nye uddannelse, som multimedie designer… Jeg er kommet i en rigtig god klasse. Mange behagelige mennesker. Vi er ikke mange piger, men det er jeg faktisk glad for. Min sidste klasse var næsten en ren pigeklasse, og der var simpelthen alt for meget kludder med det. Al den hvisken i krogene osv, det orker jeg simpelthen ikke. Men jeg er ene pige i min gruppe, og jeg kan også mærke at det måske ikke altid lige er den højeste arbejdsmoral der er at finde ved drengene. Jeg føler vi er bagud, og der hele går i det hele taget ret langsomt… Nogengange ville jeg virkelig ønske at vi måtte arbejde individuelt… Men ok… Vi skal altid arbejde i grupper så jeg kan lige så godt vende mig til det. Hmm… Vi er dog godt igang med det slideshow som vi skal lave færdig i morgen. Håber vi bliver færdige så vi kan holde fri fra fredag og hele weekenden.

… Udover at starte i en ny klasse, har jeg været på hyttetur… Også med klassen… Det har været rigtig sjovt :D Det er længe siden at jeg har hygget mig SÅ meget til en fest. En fra klassen og jeg var nede ved stranden med nogle fra parallel klassen. Det var virkelig smukt, for der var den klareste stjerne himmel. Jeg har aldrig set noget ligne… Derudover var det bare rigtig sjovt. Men hold kæft hvor var vi alle sammen fulde XD … Skønt, skønt! … Jamen der er så mange oplevelser at fortælle om, men det ville blive for langtrukken at skrive om… Desuden har jeg en del jeg lige skal have ordnet, så der er ikke den store tid til at skrive en 100 km lang blog. Den eneste grund til at jeg sidder på nettet er faktisk fordi jeg havde tænkt mig at fange Høgh… Savner jo at snakke med pigebarnet… Men nu har jeg siddet og stenet, og ventet på hende siden jeg kom hjem lidt i 15:00, så nu gider jeg snart ikke vente mere XD haha.. Ej.. Men skal lige have vasket op og have et bad, og så vil jeg tidligt i seng, for jeg er virkelig total smadret…

… Og det var så det… XD MEN… Jeg skal nok blive bedre til at opdaterer og skrive på siden igen :) … Og når ja.. Så har jeg fået farvet håret sort ;D Nice to know?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.