Jeg ville endnu engang gerne have smidt et billede ind i bloggen… Denne gang af al den sne der ligger i min boligbloks gårdhave… Det kommer jo så ikke til at ske. Jeg kan ikke få min skide HTC telefon til at ville arbejde sammen med min MAC, og jeg kan ikke finde kablerne til mit kamera -.-” Wuhu… Jeg aner ikke hvor jeg kan have lagt de skide kabler O_O kan slet ikke finde dem. Hvis jeg ikke finder dem, håber jeg da at man kan købe nogle nye, for jeg kan ikke leve uden mit kamera. Vil gerne have taget nogle billeder og smide ind… Og jeg SKAL faktisk bruge kameraet til at tage et billede i weekenden. Skal nemlig bruge et bestemt billede til julelayoutet (som forresten er ekstremt grimt indtil videre, og forbliver ekstremt grimt XD). ARG ALTSÅ!

… Hmm… Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal syntes om al den sne. Lige nu sidder jeg indenfor og så er sneen jo meget hyggelig. Dog lidt for tidligt på den, men meget hyggelig. Men senere skal jeg på arbejde… Og det vil sige at jeg for det første skal trodse sneen, og for det andet skal køre med offentlig transport… Og vi ved vel alle sammen hvordan den offentlige transport kører når der sner? Ad helvedes til -.-” Så jeg skal helt sikkert med en bus monster tidligt, for at nå ud på arbejdet. En time før vil jeg næsten tro… For det er samtidig lige i myldre tiden jeg skal på arbejde XD … Og så skal det jo for øvrigt heller ikke gå helt amok med sne her i aften, for så kommer jeg sgu nok ikke med bussen hjem igen >.< … Sidste år sneede jeg faktisk inde på arbejdet. Havde det ikke været for en af Patricks venner, som gerne ville trodse sneen i bil, så var jeg sgu endt med at skulle gå de 15 km som der er hjem, i snestorm, og med sne helt op til knæene!

Nå… Regner med at Zenia kommer her om lidt. Så skal vi lige have forberedt det sidste til vores fremlæggelse i morgen. Regner med at det tager max. 60 minutter, og så vil jeg slappe af resten af dagen, indtil jeg skal på arbejde :) … Måske gå ud og tage nogle billeder, selv om jeg ikke kan få dem overført til min computer endnu… Det kunne jo også være jeg skulle bruge dagen på at lede efter kablet? O_o … Hmm.. Jeg tør bare ikke at rode for meget ud, for jeg skal jo have ryddet det hele op igen, inden i morgen hvor Bøje og mor kommer og hjælper mig med at samle skabe, sætte lamper op, og sådan noget… (bedre sent end aldrig).

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.