Jeg pjækkede i dag ^_^” … Åh gud… Det undskylder jeg overfor min herlige skole. Jeg orkede bare ikke. Jeg ville bare gerne sove længe i dag. Så det gjorde jeg så. Jeg sov til klokken 10:30 eller sådan noget ^_^ Hold kæft hvor var det dejligt! Det var bare lidt ærgerligt at Nicki ikke lige kunne tage en fridag med mig. Ville ellers have været super! Men jeg har så hygget mig lidt alene i dag. Faktisk har jeg ikke lavet en skid. Lyder aldrig godt at måtte indrømme, men jeg syntes nu faktisk det er meget fint :) … Jeg har siddet og set Crows Zero og Shaun Of The Dead. Jeg kan lige så godt sige det som det er… Elsker virkelig Crows Zero… Tror det er blevet en af mine ynglingsfilm. Virkelig fantastisk. Første gang jeg så den syntes jeg kun at den skulle have 4 ud af 5 stjerner (Se review Hér), men nu syntes jeg rent faktisk at den skal have 5 ud af 5 stjerner, tror jeg… Shaun Of The Dead derimod husker jeg som langt bedre. Den var faktisk ret kedelig. Huskede den bare som super sjov. Måske er det fordi jeg sad og så den alene? Hmm… Udover at se film har jeg hurtigt forbi min bror og sige hej, men han sad bare og spillede WOW under hele besøget, så til sidst tog jeg hjem -.-” Det er helt vildt frustrerende at folk kan blive så skide afhængig af det spil, at de ikke engang kan sidde og snakke med et andet menneske i 30 minutter eller sådan noget, når man er på besøg. Eller også er det bare mig som er sygt uinteressant…

… OG så nærmer vi os jo November… Jeg kender fx. min mor ret godt (surprise) og hun køber tit julegaver i november, så derfor har jeg lavet nogle ændringer på min ønskeliste, og tilføjet en hel masse så folk der tænker på at give mig en gave kig lige Hér. Ej det var faktisk rigtig hyggeligt at sidde og komme på hvad man ellers ønsker sig :) Jeg har været rigtig dårlig til at opdaterer ønskelisten de sidste par måneder, så der var rigtig meget at tilføje… OG nu er det så gjort :’D Vil prøve at huske at skrive tingene jeg ønsker mig ind… For min egen skyld XD Haha!

Jeg står forresten foran en… Dårlig… Og rigtig god weekend! Forvirret? Tjo… Fredag står på arbejde. Hele lørdag står på arbejde. MEN jeg har fået byttet min søndagsvagt væk, så jeg kan deltage i min klasses halloween fest lørdag aften! YAY! Mega nice! Jeg har ikke rigtig kunne komme med til nogen klassefester pga. arbejdet -.-” Men denne gang kan jeg! Og jeg ser virkelig frem til det ^_^ Jeg har dog ikke rigtig noget horror udklædning, så jeg tror bare jeg bliver nødt til at klæde mig ud som Japansk skolepige… Så må jeg bare være en skummel én XD … Jeg har nemlig hverken tid eller råd til at købe et eller andet horror tam tam… Pyt skidt. Pointen er at jeg kommer med og det glæder jeg mig rigtig meget til :) … Jeg drikker så utroligt sjældent, men jeg tror lørdag aften skal bruges til at drikkes i hegnet med alle de andre ^___^ Halleluja! Haha! … Og så kommer Nicki MÅSKE søndag, og plejer mig og mine tømmermænd… For at være helt ærlig… Så tror jeg ikke det kommer til at passe ind i hans planer, for han havde snakket om så meget forskelligt han MÅSKE skulle i weekenden… I såfald er der ikke noget at gøre ved det. Jeg kan jo bare håbe ^_^ Ellers må jeg ligge og se søndagsfilm selv (Nu er det jo halloween på søndag, og så er jeg da næsten nødt til at se søndagsfilmen som er Den Sjete sans – Som forøvrigt var blandt mine ynglingsfilm som helt lille ^_^ Nu er det efterhånden nogle år siden jeg sidst har set den, men er sikker på at den stadig har en vis charme).

Det var vidst det eneste jeg havde at dele med folket på en ellers så dejlig pjække dag ^_^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.