Guud hvor har jeg været dårlig til at blogge i september! Jeg vil se om jeg ikke godt kan gøre det bedre i oktober måned, men jeg har bare haft så meget at tænke på, og ordne. Har jo også haft en del afleveringer. Men overraskende nok er 10 klasse faktisk noget nemmere end 9 klasse var. Ihvertfald indtil videre. Hmm. Nu hvor vi snakker om 10 klasse, så har jeg flere gange haft tænkt på at droppe ud af den klasse jeg går i nu. Syntes ikke jeg passer ind. Der har også været en del problemer i klassen jeg bestemt ikke gider spilde min tid på, eller have noget at gøre med!

Nå ja, men jeg glæder mig forresten rigtig meget til på lørdag! Der kommer min veninde Sarah nemlig ud til mig, også skal vi have Naruto marton! Vi er nemlig begge blevet total besat ad det. Men vi er godt nok ikke kommet lige langt. Jeg er kommet til afsnit 112 og Sarah 66. Men vi starter bare fra hvor hun er kommet til, for jeg kan bestemt godt tåle at se afsnitne to gange! Hehe! Vi er blevet fuldstændige besatte! Og guuud hvor jeg elsker Gaara!

Og når ja, forresten! Festen da jeg var alene hjemme gik rigtig fint! Vi havde det skide hyggeligt, og det gik på ingen måde over gevin, som det sommetider gør til den slags fester. Så det var bare rigtig skønt.

Nøøj! Glæder mig godt nok også til efterårsferien! Der skal jeg til Kreta med mikkels familie!Og endnu federe er det at Mikkel og jeg har årsdag d. 15 oktober, i mens vi er på Kreta! Ej jeg glæder mig sådan! Jeg har fundet på den perfekte gave, jeg ved bare ikke lige hvordan jeg skal skaffe den? Hm, det må jeg nok se at finde ud af, da jeg jo har lidt travlt… Der er jo ikke så længe til. Og det er altså ikke bare en ting man sådan lige finder. Men ja…

Det var vidst det jeg havde at fortælle!…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.