Pueha… Lige nu har jeg bare hovedpine, og føler mig rigtig ødelagt. Min store bror har lige været hurtigt forbi, fordi jeg ville snakke med ham… Men han undveg konstant det jeg ville snakke med ham om, så nu føler jeg mig bare helt udkørt, træt, og også lidt ked af det. Jeg ville ønske at vi bare kunne snakke om tingene. Men måske har han lige så meget brug for IKKE at snakke om det, som jeg har for at rent faktisk snakke om det. Hmm. Uanset hvad, føler man sig helt flad for batterier bagefter…

Jeg har lige smækket en hjemmelavet pepperonipizza i ovnen… Ikke lige det sundest, men jeg skal have et eller andet nemt at spise i aften. Jeg tror også bare lige jeg skal spise, og så vil jeg putte mig under dynerne, og se noget film… Det er det eneste jeg lige har lyst og overskud til “/ … Så får jeg mig en dejlig hyggelig aften alligevel :) … Men må indrømme jeg ville ønske Nicki var her lige nu. Jeg kunne godt bruge et kærligt klem, og sådan… Og så er det jo bare meget hyggeligere at se film med Bøffen :’) … Men han kommer lørdag… Så jeg må jo bare vente så “længe”.

I morgen aften står den på gruppe middag med min eksamensgruppe. Overskuelig tanke lige i øjeblikket… Men jeg er sikker på at når jeg er veludhvilet i morgen osv. så ser det hele helt sikkert meget nemmere, mere overskueligt, og ikke mindst lysere ud…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.