1 December = Et dejligt år sammen


Så er det den 1 december… Og det betyder årsdag Nicki :’D <3 Yay… Vi har været ude og spise. 150 kr hver, for buffet og sodavand i alt hver. Ikke så galt. Men mange penge lige at skulle bruge alligevel ^_^ Men vi havde aftalt for lang tid siden at vi ville ‘fejre’ det på den måde, og ellers hygge os om aften – og det gør vi :D (ÅRH gud hvor jeg elsker den dejlige knægt :’D <3 Han er mit et og alt).

… Og så er jeg glad. Jeg har fået ordnet to julegave indkøb indtil videre :’) Gaver til min bror, og Nicki! Så er der ikke mange gaver at skulle have indkøbt. Men pueha, det er sgu mere end hårdt for pengepungen :/ MEN det går til en god tjeneste :D Og jeg glæder mig til at folk skal have gaverne fra mig og jeg håber de alle sammen bliver glade og tilfredse… Har virkelig fundet på en fed gave til Patrick ^_^” Men jeg poster den først i bloggen engang efter jul..

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.