Nu ser min uge egentlig meget god ud… Selvfølgelig skal jeg i praktik alle hverdagene, og derefter ud til hyphesten… Men i weekenden skal jeg faktisk ikke arbejde, og det bliver ligeledes i weekenden at jeg skal have en hygge lørdag med Nicki. Yay. Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden at vi har haft afsat tid til os selv. For det meste er jeg jo enten på arbejde eller ude ved hesten, og altid sent hjemme. Det er lidt synd for ham at det er blevet sådan – men anderledes kan det, desværre, ikke være. Men han er en god trofast kæreste :) Det er dejligt. Og jeg savner jo lige så meget hyggestunderne som han gør, så jeg glæder mig bare helt enormt til at hygge med ham :D … Vi skal ud i storcenteret og stene rundt. Derefter tager jeg godt nok et par timer ud til hesten – men ikke ret lang tid… Bare lige for at ordne det nødvendige. Derefter kommer jeg hjem, og så hygger vi med god mad, og lidt film vil jeg tro ^_^

Til gengæld tror jeg at søndag kommer til at stå i hestens navn :D Jeg trænger nemlig til en dag hvor jeg ikke skal stresse derud, skynde mig at mugge ud og ride, og så stresse hjem igen XD! Trænger til bare at kunne tage en rigtig, rigtig lang tur XD!!

Planen er nu også at jeg vil ride en tur rundt om søen i dag. De andre piger skal nemlig til ridning.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.