Pueha… Lady var helt hævet i hovedet, og lidt ned af halsen. Blev virkelig forskrækket, og det ødelagde da virkelig også min søvn. Kom da afsted på praktik alligevel, men var dælme smadret “/ … Buhu… MEN det vigtigste er at Lady så rigtig fin ud, sidst jeg så til hende :D Tror sgu allerede at hun er ved at være på toppen igen! I hvert fald ingen feber. Årh. Jeg fik mig godt nok en på forskrækkeren. Tak til alle dem i stalden der hjalp mig :)

Og tak til mor som ville køre mig ud og se til hende, så jeg ikke skulle cykle derud mere end 1 gang i dag… Pueha. Mor var faktisk i det hele taget bare med til at redde min ret så spolerede dag <3

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.