Når sang lyrics, og melodi, bare ikke bliver mere genialt… Jeg elsker i særdeleshed Simon Kvamm’s stemme. Mere introduktion behøver jeg vel ikke at give, mine tre mest hørte sange i den seneste tid… For jeg har ikke lyst til at døøø… ^_^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Takker – jeg føler mig heldigvis rask nok til at tage på arbejdet i dag :) Ikke helt på top endnu, men det går nok :)

    Ja, det er ulideligt, når man går og venter på noget. Jeg håber du bliver glad for din iPhone – efter min mening findes der næsten ikke en mere pålidelig mobil. Jeg døjede aldrig med de 2 jeg har haft, men jeg forelskede mig i monster kameraet i Nokia’en.. ellers ville jeg aldrig skifte :) Og hvis iPhone nogensinde skulle lave en model, med rigtig godt kamera – så ‘vender’ jeg nok hjem n_n Er det 5s du har købt? :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.