Langsomt men sikkert

e42de84a5454b5c2acc291f39261cb0c

Det går langsomt men sikkert fremad med genoptræningen (og træningen i det hele taget). I dag havde jeg lidt ekstra tid inden arbejde, og valgte at bruge dem fornuftigt – i fitness centret! Jeg har hovedsageligt brugt de sidste par gange i træningscenteret på at lære forskellige styrketræningsøvelser, så i dag var dedikeret til konditionstræningen. Eller rettere, den ene form for konditionstræning jeg virkelig syntes om at lave – løb!

Jeg tog det selvfølgelig stille og roligt på grund af anklen, og knæet, som stadig laver lidt ballade, når jeg belaster dem for meget. Jeg løb 5 km, på 33 minutter. Det er ikke en god tid i forhold til hvad jeg plejer, men det er en kæmpe forbedring, blot indenfor en uge! Jeg er tilfreds. Det vigtigste er at jeg komme afsted, og sørger for at få passet på, ikke at rippe op i mine skader, samtidig.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.