Pueha… I dag har jeg det godt nok skidt. Tror jeg er ved at blive lidt syg. Men det er der slet ikke tid til. Jeg skal arbejde i dag og søndag. I morgen har jeg fået fri, så jeg kan tage ud på Vadum Rideklub og tage nogle billeder til vores projekt… De holder nemlig elevstævne. Men det bliver godt at tjene lidt penge i dag og søndag. Håber bare jeg når at få det lidt bedre i løbet af i dag :(

Nå, Erik er her lige om et øjeblik. Så skal vi lige lave noget opsamling. Jeg er færdig med hele introduktionen til opgaven, og min teoridel, og så skal jeg lige se Eriks, teoridel, og det metode han har skrevet :) … Hvis det hele bare flasker sig, så skal vi til og igang med foranalysedelen, og så er der faktisk ikke længe til at vi skal designe… Sweet…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.