Largo har taget på! Det er virkelig godt :) Nu er håbet for at han kan komme i træning til sommer, ved at være realistisk! :D Hvor er det bare godt! Vi krydser fingre for at han tager nok på, de næste par måneder, til at det er forsvarligt at træne longering. Så kan den glade dreng komme igang med noget arbejde…

Lige et lille glædes indlæg fra mig… Jeg har det forøvrigt lidt bedre nu ;) Og jeg kom helskindet igennem i dag, selv om jeg var svimmel stort set hele dagen. Har stadig lidt hovedpine og sådan – men det er noget pjat ;) Jeg skal bare lige tage mig sammen, og komme mig helt.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.