På trods af at vejret har været fabelagtigt til at være indenfor i, de sidste par dage, har jeg alligevel brugt stort set al min tid udendørs. Det har regnet, og regnet heroppe nord på, og jeg har nærmest ikke lavet andet end at rende rundt og være gennemblødt. Det ligger jo nok op til at jeg har være meget utilfreds – men det har egentlig været fint! Jeg har haft bil hele ugen så jeg har haft meget mere tid end jeg plejer, og det har gjort at jeg har kunne nyde solskinstimerne (eller i hvert fald de timer hvor det har været lyst), hvilket har givet mig en masse nyfunden energi (som jeg ellers troede var væk for i år)! Jeg har brugt en masse timer ude i stalden ved mine dejlige heste, og det har bare været skønt, men jeg har også haft tid til at bruge lidt kvalitetstid med kæresten!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Jeg glæder mig for første gang rigtig meget til de smukke farver komme frem.
  Synes stadig det hele er meget grønt. :D

  Lyder som en dejlig uge. :D

  1. admin says:

   Jeg syntes godt nok det meste her hos mig er ved at være godt brunt. Det er sjovt at der kan være sådan en forskel.

 2. Jeg elsker efteråret med alle de skønne farver som træerne og naturen får. Synes det er noget af det smukkeste der findes.

  Dette efterår skal jeg så for første gang opleve på Bornholm og når jeg kigger ud af vinduet på de store kæmpe træer der står der så kan man virkelig se hvilken vej det går. Deres farve ændre sig og når det blæser så falder bladende lige så stille af træet og ligger sig på kørebanen.

  Mindre godt er dog al den regn som vi får, den kunne jeg godt undvære. Synes vi har fået alt alt alt for meget regn på Bornholm. Men det gør at vi så kan slettes på tørkelisten som vi har været med på i sommer.

  Har ikke så langt til havet og når det stormer og blæser så er det altid et yndet uflugtssted for mig at gå ned og se hvordan det opfører sig og hvor barsk det er.

  Ellers så er det også skønt at tænde op i brændeovnen og ligge i hulen og se film med kæresten når efterårsvejret bulder afsted.

  1. admin says:

   Årh hvor er jeg glad for fin fantastiske kommentar! Fik mig mega meget i hygge stemning da jeg læste den, den anden dag. Nu har jeg siddet og læst den igen; og atter har den samme effekt på mig! Har lyst til at tænde stearinlys, og drikke skoldhed kaffe (og dufte til kaffen!). Jeg ville ønske jeg havde en brændeovn som jeg kunne krybe foran, med et dejlig varmt vattæppe ^_^

   Men det lyder dejligt med din første vinter på Bornholm! Har også kunne læse på din blog at du trives godt derovre! Det er jo bare mega dejligt. Jeg misunder al den skønne natur du har omkring dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.