Så er det om et par timer…

Så er jeg oppe på skolen. Der er et par timer til jeg skal op… Jeg er meget nervøs. Vi har opdaget at vi har glemt at leverer en ansvarsliste, hvilket er formalia, så 10 og 12 er i hvert fald udelukket. Jeg stiler derfor meget kraftigt efter at få et 7 tal. Jeg ville være ked af at få under det, når alle de andre eksamener er gået så fint. Men man ved jo aldrig… Det er to rigtig gode elever der skal før mig, sååå… Det er ikke altid det er lige godt ^_^” Hehe. ÅHHHH! Hvor er jeg nervøs!

Ønsk mig held og lykke!… Jeg kan uanset hvad trøste mig med, at uanset hvad… Så har jeg sommerferie efter i dag :D! Yay! Selvfølgelig skal jeg lige arbejde i morgen osv. Men det er nu også godt nok at få tjent nogle penge ;)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.