Sneen daler trindt om land

I dag har jeg været på en morgen gå tur med min mor i sneen. Jeg snuppede kameraet med… Men glemte selvfølgelig at indstille det rigtigt XD haha! Det er simpelthen så typisk mig. Desuden ryster jeg også altid for meget på hænderne til, at kunne få et godt billede. Men så er der forhåbentlig så meget andet jeg er god til.

Det bliver spændene om jeg kan komme frem på arbejde i dag. Det bliver jo bare ved med, at sne helt vildt? Heldigvis er der, da kommet vinterdæk på den bil jeg låner i mens jeg er herude. Og GUD hvor er jeg glad for, at jeg ikke er hjemme, og dermed skulle cykle de 8 km på arbejde som jeg plejer XD

 

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.