Hvad sker der lige for vejret?! Jeg syntes ikke vi skal have rigtig vinter igen -.- jeg er da ganske heldig med at jeg ikke skulle udenfor i går hvor det sneede helt vildt… Selv om jeg ville give min halve arm for at komme i stalden – men det var nu bedst at blive hjemme fra alting når jeg var så syg :(

image

image

Men ØV! Helt ærligt! Og der skulle komme -20 grader nogle af nætterne. Det kan jeg slet ikke forholde mig til. Nu var vi lige begyndt at skrue en smule ned fra radiatorerne i hjemme, og give hestene tyndere dækken på… Men næ nej. Så kunne vi tro om igen. Jeg håber bare sneen er væk på min fødselsdag denne gang ^^” Orker altså ikke at jeg ikke kan komme rundt til de ting Nicki har arrangeret (selv om jeg ikke ved hvad det er endnu).

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Jeg er også svært utilfreds med sneen, brrh, kulde, sjap og isglat er hvertfald ikke min favorit. Kom med noget forår tak (;

    – Anne

  2. admin says:

    Haha, jeg kunne simpelthen ikke være mere enig! Nu havde jeg lige vænnet mig til, at nu skulle det til at være varmere. Men nej. Vejret kan sgu være en bitch af og til ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.