099Klik på billedet for at se det i stor udgave.

… Jeg syntes jeg ville illustrerer den opførsel jeg har haft de sidste par dage, overfor stakkels Nicki… Han har det altså ikke nemt når jeg er syg ^^” For at se de andre tegneserie-strips, som jeg i tidens løb har lavet til bloggen, skal du blot klikke ind Hér.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

  1. Ej hvor fedt du også har lavet sådan et indlæg. :) Må lige bladre tilbage og kigge, det kunne da være at du havde et plugin jeg slet ikke kunne undvære. :)

  2. Nicki says:

    Haha, pisse sjov comic… Men desværre også meget sand XD

  3. Jeg har helt selv tegnet den :P hehe. Den er bare for nuttet!

  4. […] De var inspireret af min hverdag, og ofte med en selvironisk tone. Jeg kom blandt andet omkring min krævende personlighed når jeg er syg, når jeg ligger mascara, og min dårlige hukommelse. De var populære, og jeg havde meget sjov i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.