Alt taget i betragtning, er vi, som Line skrev i går, kommet frem til et rigtig fint hotel. Det er 3 stjernet, og af Nepalesiske standarder kan vi forstå, at det skulle være ret højt placeret. Vi har aircondition, og der er fine senge. Værelset er i det hele taget rigtig fint.

14002424_10208777194699033_838104259_o

Hotellet har restaurant, og tilbyder roomservice (uden tillægsgebyr). Personalet er virkelig serviceminded, og jeg tror de syntes, at vi burde læne os lidt mere tilbage, og lade andre klare fx. at slæbe baggagen op til hotelværelset.

I går brugte vi stort set hele eftermiddagen (fik vores værelse omkring kl. 15:00), på hotelværelset. Det var lige det, som vi havde brug for, efter en så lang rejse. Vi har bare siddet og spillet kort, og set lidt film her til aften. Vi spiste endda på værelset. Yes sir! Roomservice! 

Det eneste vi rigtig fik set af Kathmandu i går, var sådan set lufthavnen (hvor alle forsøgte at få os til, at køre med i netop deres taxa), og ellers det af byen vi kunne se fra bagsædet af vores lift til hotellet. Hvad vi så i går, var allerede utrolig overvældende. Der er jo ingen tvivl om, at Nepal er et fattigt land. Bygningernes stand, og de mange, som sad og tiggede på gaderne vidnede i høj grad om dette.

kathmandu_Fotor

I dag skal vi ud, og være omkring i Kathmandu hele dagen. Vi har lidt forskellige ting, som vi har planlagt at vi vil se, takket være de mange rejsebøger vi har slæbt med herned. Jeg tror det bliver en rigtig spændende dag, med mange indtryk – og formentlig både dem der vil røre en dybt, og dem man kan glæde sig over.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Hvor er det spændende og jeg glæder mig til at se mere.
    Jeres værelse ser da super hyggeligt ud.. :D

    Knus <3

    1. Ja det var virkelig luksus! Det værelse vi har nu er også helt fint :D Jeg kan desværre bare ikke dele billeder før jeg kommer et sted hen med bedre net ^^” Dvs. om 4 uger! haha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.