Lige nu sidder jeg og forsøger at tage mig sammen til at forberede mig til endnu en eksamen. Men hold kæft hvor er motivationen der bare ikke! Jeg er træt, og groggy, og ville hellere så meget andet, end at bruge endnu en hel da foran computeren på denne måde! -.-” Jeg er da trods alt heldigvis ved at have det helt godt igen :) Men jeg har også næsten været syg i en uge, så det skulle da gerne gå den rigtige vej :D

100

Eksamen jeg skal til handler mere om konceptet end designet. Så ja, designet er ikke så vigtigt, og vi har ikke brugt så lang tid på at få det udformet. Men det endte da med at blive et acceptabelt resultat.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.