Jeps. Nu sad jeg rigtig i nytårstalen i går, og roste mig selv for at være begyndt at cykle… Men i dag skete det så IGEN. Min cykel punkterede -.-” Jeg kommer snart ved cykelhandleren hver måned. Ville være billigere at tage bussen efterhånden. Men ja. Det var super nederen, for jeg nåede at cykle ud til hesten, og først da jeg skulle hjem var den helt flad -.-” Så måtte jeg jo trække de 6,4 km hjem. Hvad værre var, var at dækket valgte at falde fuldstændig fra hinanden O_o … Jeps… Jeg var nødt til at løfte cyklen 1,5 km, fordi jeg ikke kunne lade fordækket trille på jorden, fordi gummiet satte sig fast -.-” Buhu! Heldigvis hjalp Nicki mig med at løfte den, den sidste 0,5 km til cykelhandleren. Pueeehaaa…

Nå. Men det var da noget af en start på året hva? Heldigvis når den liiiige præcis at være klar til i morgen når jeg skal på arbejde. Den skulle nemlig gerne være klar klokken 15:00.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.