129

Jeps! I dag er det mig der skal fejres! Haha ^^” Eller… Det er i hvert fald en mulighed, da det jo i dag er min fødselsdag. I dag kommer til at bestå af en hyggelig morgen med Nicki, min mor, og Bøje. Herefter tager Nicki og jeg til Kinnerup hesteartikler, for at finde mig en gave (forhåbentlig en ridehjelm). Resten af dagen er ikke helt fastlagt – så der skal der bare hygges og slappes af. Nicki og jeg har snakket om, måske at køre forbi Bones og spise frokost :)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Tillykke med fødselsdagen, håber du får en rigtig god dag med det hele :D

 2. Ilhja says:

  Tillykke med dagen.

 3. Mathilde says:

  Tillykkeeeeeee :D Håber, at du får en skøn dag!

 4. Stort tillykke Simone!
  Håber du får en fantastisk dag med masser af hygge!

 5. Stort tillykke frøken! :D
  Hvor “ung” bliver du? :P

 6. Tillykke med dagen søde :-) .
  Håber du får en god dag med masser af gaver :-) …

 7. Tillykke med dagen. Ifølge vejret har du da været sød det sidste år. :)

 8. admin says:

  TUSIND TAK ALLE SAMMEN! :D
  Har smidt en personlig tak, hos jer der har linket til jeres blogge :)

  Desværre har jeg ikke kommentere på din Lina? Der dukker ganske simpelt ikke nogen formular op når jeg vil svare dig derinde :(

 9. Nej, hestene tager selvfølgelig megen tid. :) Jeg har også i flere år overvejet en form for holdsport, men mine skiftende arbejdstider gjorde det bare umuligt at følge noget fast. Til sidst fandt jeg det fitnesscenter med flest interessante hold og det er så dér jeg arbejder på at få noget motion nu. :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.