Hurra det er min fødselsdag!

129

Jeps! I dag er det mig der skal fejres! Haha ^^” Eller… Det er i hvert fald en mulighed, da det jo i dag er min fødselsdag. I dag kommer til at bestå af en hyggelig morgen med Nicki, min mor, og Bøje. Herefter tager Nicki og jeg til Kinnerup hesteartikler, for at finde mig en gave (forhåbentlig en ridehjelm). Resten af dagen er ikke helt fastlagt – så der skal der bare hygges og slappes af. Nicki og jeg har snakket om, måske at køre forbi Bones og spise frokost :)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

9 thoughts on “Hurra det er min fødselsdag!

  1. TUSIND TAK ALLE SAMMEN! :D
    Har smidt en personlig tak, hos jer der har linket til jeres blogge :)

    Desværre har jeg ikke kommentere på din Lina? Der dukker ganske simpelt ikke nogen formular op når jeg vil svare dig derinde :(

  2. Nej, hestene tager selvfølgelig megen tid. :) Jeg har også i flere år overvejet en form for holdsport, men mine skiftende arbejdstider gjorde det bare umuligt at følge noget fast. Til sidst fandt jeg det fitnesscenter med flest interessante hold og det er så dér jeg arbejder på at få noget motion nu. :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.