Jeg har en fantastisk fødselsdag allerede! :D Og dagen er ikke engang tilnærmelsesvis ovre! Hvor er jeg bare heldig, at jeg har sådan nogle dejlige mennesker omkring mig, som på ingen måde er bange for at vise mig at de elsker mig. Jeg er virkelig forkælet ^_^ Gid alle kunne have det lige så godt som mig.

130

Morgen startede med lækker morgen mad. Brunch med æg og bacon, og hvad der ellers hører til en solid morgenmad. Lækker tea, og en masse hygge med min elskede Nicki, mor og Bøje. På alle måder en fantastisk morgen. Efter vi havde fået morgenmad tog Nicki og jeg ud og købte gaverne fra ham (rideudstyr som jeg kunne få 20% på da det var min fødselsdag), og derefter tog vi i storcenteret bare for at shoppe lidt. Vi afsluttede vores tur, på Bones hvor vi fik god mad ^_^ Og nu står resten af dagen bare på hygge, med slik og film :D

131

132

Masser af dejlige gaver har jeg fået i dag! Nogen af dem er dog også fra mig selv ^^” Hehe! Der var nogle ting jeg simpelthen ikke kunne undvære da vi var i storcentret ^^”

Klik på billederne for at se dem i stor format.

Til slut vil jeg sige tusind tak! Til alle jer der har været så søde og kigge forbi og ønske mig tillykke! Tusind tak!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Det lyder som en perfekt fødselsdag :) Og sikke nogle fine gaver! Må man spørge, hvor de der nittestøvler er fra? De er vildt fede!

 2. admin says:

  Ja det er også en helt perfekt fødselsdag :D Har så dejlige mennesker omkring mig, som er SÅ søde! <3
  Og det må du i hvert fald. De er fra "Trend" :) Og er købt til den nette sum af 349,- kr :D

 3. Endnu en gang tillykke! Lyder til du har haft en pænt awesome dag. Og skønne gaver – men virkelig, hvad er en fødselsdag uden man køber en gave eller to til sig selv ;D

 4. Ilhja says:

  Det lyder som en rigtig god dag, skønt

 5. admin says:

  Høgh, Tusind tak søde! og det er nemlig rigtigt! Der skal også være plads til at købe en gave eller to til sig selv ^^” … Glæder mig også til at skulle ind i H&M og bruge mine gavekort jeg har fået XD

  Ilhja, Ja det har bare været en fuldkommen perfekt dag :D

 6. […] februar skal min fødselsdag altid nævnes! Min søde familie, og omgangskreds, gør altid alt hvad de kan for at give mig den […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.