Som gør forskellene her i livet! :D Jeg er lige kommet hjem fra min mor, og i postkassen lå der både gaver fra dejlige Høgh, og min søde farmor.

139

Hvor heldig og forkælet kan man lige være? :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Jeg er glad for at du er glad! De karameller blev kogt helt specielt kun til dig ;)

 2. Hvor skønt!

 3. Det var godt nok billigt! Jeg kan desværre heller ikke umiddelbart opstøve dem på nettet, men det ser ud til, at der også ligger sådan en butik her i København, så der må jeg forbi en dag :)

  Hvor lækkert med flere fine gaver :D

 4. admin says:

  Høgh, de karameller er FANTASTISKE! Du kunne jo sælge dem til en mega høj pris hvis du havde lyst! Og det er jo ikke nogen hemmelighed at karamel er mit yndlingsslik ^_^” … MMMMM! Og jeg tog forresten den fede “punk purple” neglelak på i går! Den er super fed :D

  Charlotte, JA! :D Jeg er virkelig forkælet!

  Mathilde, Ja det var nemlig mega billigt! Derfor jeg heller ikke kunne lade være med at købe dem :D De er simpelthen så mega fede. Men det var da ærgerligt at de ikke kan findes på internettet. Men jeg kan også læse at andre leder via forums osv. ^^” Men vi må vidst bare erkende at der ikke er en internetshop XD

 5. Far says:

  Hej min pige.

  Selv jeg har endnu ikke fundet min skuffe (eller hylde), lad nu bare det hele komme til dig, og følg dit hjerte. Du bliver sikkert ikke rig ved det, men forhåbentlig lykkelig!
  Glad for at du havde en god fødselsdag, og som jeg sagde forleden aften, så håber vi da, at vi snart skal til fødselsdags kaffe. Som sagt, så har vi ikke rigtig noget at bruge den lille pakke til, som der står og fylder op ;o)
  Knus

 6. Hvor skønt at komme hjem til sådan en omgang :-) Så bliver ens dag bare lige en tand bedre.

 7. admin says:

  Nanna, ja, det var bare super dejligt :D Hvor er det bare skønt at have så dejlige mennesker omkring en.

  Far, men jeg er jo stadig nødt til at gøre mig overvejelserne over hvad jeg ville være god til. Jeg ser mig selv som et omsorgsfuldt menneske, og jeg kan mærke et brændene ønske om at ville hjælpe andre. Og nok også en stærk trang til det. Jeg har haft overvejet at blive sygeplejerske – men jeg har det jo desværre så forfærdelig dårligt med spyt/savl, og har nok måtte erkende, at det nok ikke lige er den vej jeg skal gå… Men ja – jeg skal have gjort op med mig selv hvilken jeg vil gå for nu. Det kan jo også være at det bare er fordi jeg ikke er glad for min klasse, at det er svært at holde gejsten oppe, hvad angår min nuværende uddannelse…

  Og jeg skal nok lige finde ud af noget med en dag :D … Men lige nu skal jeg lige have styr på det hele. Har stadig så travlt, og skal lige have det hele til at passe sammen XD …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.