We Will Rock You!

180

I aften skal jeg ind og se ‘We Will Rock You’. Vi skal først ind og spise, og hygge inden vi skal ind til selve musikalen… Jeg har kun set én musikal live i mit liv. Lion King. Det er mange år siden. Egentlig gider jeg ikke se musikals – Men når det er sagt, så glæder jeg mig rigtig meget til at se ‘We Will Rock You’, da jeg rigtig godt kan lide Queen musik. Det bliver da helt sikkert en ren fornøjelse :D

give-away02

 

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “We Will Rock You!

  1. Åh, hvor snyd!
    Jeg elsker Queen!! Jeg vil virkelig også gerne ind og høre den gode musik.. det må jeg have til gode til en anden god gang =)

  2. Jenni, Det må jeg sige! Du skal glæde dig til at, tiden engang bliver til at se den! :D Musikken var fed, og de havde bare alle de bedste sange med. Sangerne var fantastiske. Og det var simpelthen en fuldstændig forrygende humor som var med i showet :D Kan klar anbefales!

    Cathrine, tusind tak! Jeg havde en helt fantastisk aften! Virkelig godt show!

    Isabella Pernille, Du havde helt ret :D Den var virkelig fantastisk. Virkelig, virkelig sjov! Lige humor efter mit hoved! :D

  3. Den var virkelig god! Og hvis du får muligheden for engang at se den, vil jeg klart anbefale det :D Det var simpelthen en genial humor som der var deri :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.