189

Jeg har haft en rigtig god kontakt, med Mads, som blandt andet står bag CoverMe. I den forbindelse har han fortalt om hans private hobbyside, som han deler med en anden DJ. Jeg fandt faktisk siden interessant, og efter at have rodet lidt rundt derinde, besluttede jeg mig for at dele deres link i et blogindlæg. Hjemmesiden hedder Musikdj, og her har man mulighed for at leje de to passionerede Dj’s, til fx. gymnasie fester, og andre arrangementer. Så hvis man står og mangler en DJ, syntes jeg da, at man skal tage et kig forbi :)

give-away02

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Ja jeg er også ret spændt på at høre hvordan det er gået med det hele på arbejdet, med kollegaens datter i dag. Jeg er stadig ikke helt rask selv, men nu kan jeg ikke få mig selv til at ligge i sengen mere. Tanken om at min kollega slæber rundt på arbejdet alene, er alt for tung at have på samvittigheden :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.