Er jeg den eneste der er begyndt, at glæde mig til sommeren? Varmen? Rideferier (XD)? Og ikke mindst det lækre sommertøj? Jeg glæder mig i hvert fald til det hele! Og jeg sidder også og kigger på en masse lækkert sommertøj på Ebay. Nu er det sådan, at jeg også skal til en konfirmation denne sommer (tidlig sommer), og der vil jeg gerne have en sød kjole til… Jeg har kigget på lidt forskelligt, som jeg er helt vild med.

190

192

191

give-away

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Jeg glæder mig godt nok også til sommer! :D

  Først læste jeg din overskrift som “Jeg keder mig til sommer” Jeg tænkte lige – af hvad for noget? :P

  1. admin says:

   Hahaha… Jeg keder mig nok også indtil sommer ^^” Eller sådan noget.. Men ja! Det bliver bare så godt når sommeren endelig kommer! Glæder mig til at vade rundt i dejlige sommerkjoler :D

 2. Du roser (get it) altid så meget, bliver jo helt forlegen! Men tak, du er sq så sød.

  Og jeg er SÅ glad for den vægt! Den skal helt sikkert bruges til at lave en masse lækkert i fremtiden :D

  Og btw, elsker den midterste kjole. Totalt yndig!

 3. Hehe. Jeg ved ikke helt hvad der foregik i mit hovede da jeg læste den overskrift først ;)
  Men ja… Sommer ! :D

  1. admin says:

   Høgh Ahhhh! I get it! :D hahaha! Men du skal ikke blive forlegen! For jeg siger bare sandheden så ofte jeg kan ;)

   Åh ja! Det er også den midterste kjole som jeg overvejer at købe, og bruge til den konfirmation jeg skal til. Men jeg ved ikke om den vil klæde mig… Men jeg syntes bare den er så mega kær.. Og jeg overvejer lidt at købe den (den koster 114 kr inkl. fragt), og så må det jo bare være ærgerligt hvis den ikke sidder ordentlig…

   Sabrina, Ja sådan har vi det sgu alle engang i mellem ^_^” Sådan har jeg det faktisk hele tiden, næsten! Der er et skilt på mit arbejde, som jeg flere år i træk har læst således, i forbifarten “Husk at vaske hænder og under armene, hvis du arbejder med levendsmiddler”… Hvilket selvfølgelig ikke giver så meget mening, medmindre man ikke må lugte af sved når man arbejder med fødevare. Men i virkeligheden står der jo “Husk at vaske hænder og underarme, hvis du…” XD

 4. Du er sådan en charmør ;)

  Anyways, til den pris kan man jo næsten ligeså godt tage chancen. Hvad størrelse bestiller du den i?

 5. Plus der er den fordel, at det er en løst siddende kjole = de er nemmere at få til at sidde klædeligt. ELSKER skørter :D

  1. admin says:

   Jeg har bestilt den i en størrelse xl i asiatisk størrelse (uk 14/eu 42)… Men det er også mere stilen. Om det virkelig klæder mig med sådan en nuttet stil… Men ja. Hvis den ikke klæder mig kan jeg nok finde en anden at give den til :)

   Men jeg har fundet endnu en kjole som jeg virkelig har forelsket mig i. Vil måske købe den i næste måned. Ved bare ikke Om jeg skal købe den i grå eller gul: http://www.ebay.co.uk/itm/251210995492?var=550207214071

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.