Warning: The magic method MchGdbcBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/2/7/microcut.dk/httpd.www/wp-content/plugins/goodbye-captcha/includes/plugin/MchGdbcBasePublicPlugin.php on line 44 Glæder mig til at åbne pakker! – Microcut

Jeg har to dejlige pakker der hjemme, som jeg glæder mig til at åbne, og vise jer :D Jeg har nemlig modtaget en hel masse produkter som jeg skal teste. Og jeg har også noget godt i vente for jer læsere ;) Så glæd jer!

286

… Og så er jeg kommet hjem fra arbejde for godt 1.5 timer siden. Og nu sidder jeg da lige og holder øje med om Danmark går videre i melodi grandprix. Syntes rent faktisk det danske nummer er det bedste. Men der er sgu heller ikke meget udfordring i mange af de andre XD der er virkelig mange, knap så gode i mellem ^^” Men nu må vi se. Jeg har ikke videre forstand på musik. Har bare stærke meninger om hvad jeg kan lide, og hvad jeg ikke kan lide >.<

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. glæder mig til at læse anmeldelser af produkter!

  2. Hmmmmmmmmmmmm… kan da så være vi skal se finalen med et halvt øje på lørdag ;)

  3. admin says:

    Nina, Ja jeg elsker også selv at læse anmeldelser ved andre blogge jeg følger :D Og jeg kan fortælle dig, at det er nogle spændene ting jeg skal anmelde. Lige fra smykker til hårfjerningsprodukter ^_^

    Høgh, Hmmmmmm XD Ja måske… Og måske ikke… Eller måske… Man ved aldrig hvad vi finder på :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.