Glæder mig til at åbne pakker!

Jeg har to dejlige pakker der hjemme, som jeg glæder mig til at åbne, og vise jer :D Jeg har nemlig modtaget en hel masse produkter som jeg skal teste. Og jeg har også noget godt i vente for jer læsere ;) Så glæd jer!

286

… Og så er jeg kommet hjem fra arbejde for godt 1.5 timer siden. Og nu sidder jeg da lige og holder øje med om Danmark går videre i melodi grandprix. Syntes rent faktisk det danske nummer er det bedste. Men der er sgu heller ikke meget udfordring i mange af de andre XD der er virkelig mange, knap så gode i mellem ^^” Men nu må vi se. Jeg har ikke videre forstand på musik. Har bare stærke meninger om hvad jeg kan lide, og hvad jeg ikke kan lide >.<

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Glæder mig til at åbne pakker!

  1. Nina, Ja jeg elsker også selv at læse anmeldelser ved andre blogge jeg følger :D Og jeg kan fortælle dig, at det er nogle spændene ting jeg skal anmelde. Lige fra smykker til hårfjerningsprodukter ^_^

    Høgh, Hmmmmmm XD Ja måske… Og måske ikke… Eller måske… Man ved aldrig hvad vi finder på :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.