Engang var I så gode til, at feje cykelstierne for glasskår osv. efter en lang weekend fyldt med fester, og larm. Dengang vidste man, at det kun var hen over broen man lige skulle se sig ekstra godt for, for hér skete det sommetider at fejemaskinen ikke kunne komme ordentlig til at feje. I kunne så stolt kalde vores by, en cykelby. En by som støtter op om sundhed, og motion.

Kære Aalborg kommune, hvad gik der galt? Er budgettet tomt, og er der ikke længere råd til at have fejemaskinen kørende? Eller er I bare blevet ligeglade med problemet? Hver dag, selv midt på ugen, må man køre slalom på cykelstierne, for så vidt muligt at undgå glasskår – men det er alligevel sjældent med meget held. Jeg tror snart det bliver dyrre for mig at være cykellist, frem for bilist, eller bus-bruger, da det ikke er billigt konstant at få lappet sine cykeldæk ^^”

Jeg håber at alle havde en rigtig god weekend :) Jeg er træt og en smule groggy – men en god weekend har jeg haft!

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et gavekort på 100 kr til fabfashion. Klik her for at deltage.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(10) Comments

 1. Folk kunne også bare holde op med at behandle gader og stræder som en storn skraldespand.. Don’t know, virker som om det kunne være en løsning.

  Lyder til du har haft en god weekend n__n Og UH, der er kun nogle få uger til du kommer på besøg! Så meget YAY!

  1. admin says:

   Hahahaa ja det ville OGSÅ være dejligt! MEN det er sgu lidt urealistisk. Bor lige i nærheden af Jomfrueanegade, og jeg tror sgu aldrig du lærer alle de mennesker at bruge skraldespande -.-” Men det ville da være dejligt!

   OG JA! :D JEG GLÆDER MIG MEGA, MEGA, MEGA MEGET!

 2. Om mange år kan det være at alle ser sig tilbage og tænker ‘hvordan kunne vi dog finde på at smide så meget skrald alle steder? Hvad tænkte vi på?’
  – det ville være så lækkert! Kan blive helt deprimeret når jeg ser alt det crap der ligger i naturen og i byerne.

  Det.bliver.så.stort.
  .. hvad dag/tid var det egentlig at du blev enig med dig selv om at komme n__n” ?

  1. admin says:

   Ja det ville fandme være lækkert! Fatter heller ikke hvorfor man har lyst til at gøre byerne så meget klammere og grimmere?

   Ja det bliver legendary! haha! Jeg komer d. 17 maj, og skulle gerne ankomme til KBH st klokken 21.22 :D

 3. Cool. Så tror jeg bare jeg tager i biografen eller noget mens jeg venter på du kommer ;D
  – når du siger KBH St, så mener du hovedbanen ikke?

  It’s gonna be legend-… wait for it…and I hope you’re not lactose intolerant because the second half of that word is-DAIRY! LEGENDARY!

  Du skal huske at vi skal med tog fra København til Køge. Så ved ikke om du har købt billet til hele turen? Eller om vi skal købe en tillægs billet? Eller har du rejsekort? SÅ mange spørgsmål!

  1. admin says:

   Hahaha ja det er hovedbanegården jeg mener :D … Og jeg har kun købt billet dértil. Ellers blev billetten meget, meget dyrer, fordi jeg pludselig ikke kunne købe orangebillet. Men jeg har et rejsekort, som jeg tænkte vi bare bruge videre :D

   OG JAAAAAAAAAAA! JAAAAAAA! JA!!!! Jeg glæder mig ^^”

 4. Rejsekort it is! Det bliver bare så fedt!
  Selvom det bliver sent så sørger jeg for noget nemt aftensmad så du kan lande ordenligt i den sydligste del af hovedstadsområdet ;)

 5. Det er faktisk ret let at lave lagkagebunde selv, man skal bare have tålmodighed. Du kan også købe de der runde bageforme hvor du kan bage 1 bund af gangen, men jeg synes det går fint med en rund springform. Har set ude i butikker at man kan købe decideret værktøjer til at dele lagkagebundene, men som sagt lidt tålmodighed og en god brødkniv så kan det lade sig give sig.

  Skulle lige hilse og sige at lagkagebundene blev super gode og smagte fantastiske, mmm mmm det er ikke sidste gang jeg bager dem selv :-)

 6. Det er sgu sørgeligt at det overhovedet er nødvendigt at bruge skattekroner på at rydde op efter diverse svin der render rundt i gader og stræder og tror at alle andre rydder op efter dem og tager hånd om deres affald. Jeg kan godt forstå hvis det er noget af dét der bliver sparet væk, om nødvendigt, for folk burde f*ndeme lære at rydde op efter dem selv i stedet for at tænke “SÅ er det ikke mit problem” så snart deres emballage er tom.

  Og gider man nu endelig ikke tage sin flaske med sig, hvorfor så ikke stille den et sted, så andre kan få glæde af den? Hvis man nu bare i det mindste stillede den i hel tilstand (men tom) kunne fx en hjemløs samle den op og få panten. Smadret på en fortovsflise er det jo bare dobbelt op på nederen og svineri. :S

 7. admin says:

  Ingrid Hansen, jeg tror næsten jeg vil prøve at lave mine egne lagkage bunde, næste gang jeg har fødselsdag ^_^ Men der er jo også længe til, så jeg kan jo gå og samle lidt mod til det. Haha!

  Eeyorenyk, Hmm, jeg er enig i dit budskab, og jeg syntes virkelig også at det er sørgeligt at folk ikke kan finde ud af at rydde op efter sig selv. Men jeg syntes stadig ikke det er i orden hvis Aalborg kommune har valgt at spare oprydningen væk (og da slet ikke på cykelstierne nede omkring gaden), da Aalborg stolt proklamerer at det er en cykel-by… Men det er næsten ikke muligt at cykle i den kære by længere, pga. cykelstierne ikke bliver fejet mere. Det er super træls at man er nødt til at tage offentlig transport, når man egentlig hellere vil være sund og cykle (som byen jo opfodre os til). Det er næsten dyrer at være cyklist end at have sin egen bil, pga. så mange punkteringer XD Det sucks…

  Men ja! Jeg ville ønske at nogen lærte at rydde op efter sig selv. Det ville da gøre det hele nemmere. Heldigvis er Aalborg generelt ikke en beskidt by, men der er MEGET glasskår på cykelstierne, og det skyldes nok at vi har gaden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.