Jeg har i dag syndet, og fået grill mad. Jeg har været så heldig at have fået et gavekort, til hjemmesiden Hungry.dk. Jeg tjekkede udvalget af mad osv. først på dagen, på computeren, men ventede med at forudbestille mad hen på dagen. Jeg endte med at bestille via min Ipad – hvor siden også fungerede 100% optimalt. Super fedt!

237

Det er så simpelt at man skriver det postnummer ind man bor i. Selv bor jeg jo i Aalborg, så jeg havde et bredt udvalgt af mad. Langt de fleste steder med gratis levering. Jeg havde blandt andet muligheden for at få burger, danskmad, grillmad, italiensk, kebab, pizza, salat, sandwich, og vegetarisk.

238

Vi endte med at kombinerer en ordre af grillmad og pizza, så vi kunne prøve lidt forskelligt. Der var flere af grillbarene der havde de ting vi gerne ville have, og det var super let at sammenligne priser, og købe netop dén kombination vi gerne ville have. Ligeledes var det muligt at få sine ordre tilpasset præcis hvad med gerne ville have. Fx. ville jeg gerne have nogle ændringer til den bruger jeg fik, og det skrev jeg blot i kommentarfeltet bagefter.

239

Vi endte med at bestille hos Lidias Grill Pizza. På trods af at det ikke ligger langt væk fra hvor vi bor, har jeg aldrig opdaget at det eksisteret, og derfor aldrig prøvet stedet. Men det kan anbefales. Det smagte super fint det mad vi fik :D

235

Ligeledes kom maden til tiden, og var varm! En faktor jeg ligger stor vægt på! Derudover opnåede jeg et såkaldt “stempel” ved at foretage en ordre. Er man forbruger af grillmad, mere end jeg er, er dette en fed feature, da den giver mulighed for, at du kan få en bonusbestlling, når du har købt mad det samme sted 10 gange. Bonusbestillingen har en værdi af det gennemsnitlige beløb du har brugt på de øvrige ordre.

Alt i alt super fint indtryk af Hungry.dk, og skal jeg have grillmad igen engang, vil jeg helt klart vælge Hungry.dk i forhold til andre mulige alternativer.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.