Når jeg engang får tabt mig, det jeg skal, så vil jeg forkæle mig selv med en ny lille sort kjole! (og måske en lang flot sandfarvet ;D). Men jeg ved endnu ikke, hvilken en det skal være. Det kan også være at det bliver en helt anden ^_^ … Men hvor er det dejligt at jeg måske kan komme i en dejlig kjole på et tidspunkt. Min kjole fra nytår, er allerede blevet en smule for stor, så det vare ikke længe inden jeg skal finde mig en ny fin kjole, hvis jeg skal i byen igen ;)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

  1. Nummer 1, 2 og 3 er virkelig flotte :D hehe.

  2. 3 eller 5. Helt sikkert.

  3. admin says:

    Tak for jeres bud! :D
    Jeg tror selv jeg hælder mest til 1, 4, og 5 :D … Men faktisk nok mest 4’eren. Jeg syntes den er så flot og enkel. Jeg har fundet en lignende i h&m som også bare er gude skøn.

  4. […] er det jo ikke nogen hemmelighed at jeg kigger efter en smuk sort kjole, som jeg kan have på, de gange jeg går i byen, nu hvor de andre smukke kjoler jeg har købt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.