Min sommerferie!

Lige nu venter jeg på en masse billeder fra min sommerferie i Blokhus (da det var mine veninder der førte kameraet, og ikke jeg selv ^^” Blev ved med at glemme at få det med i saddeltaskerne). Men jeg har da ét billede fra vores skønne tur, som jeg ikke kunne modstå at dele med jer, som en lille forsmag :)

361Det er mig, og Lady, længest mod stranden. Ved siden af ses Sarah på hendes hest Reginn. Længest ude i vandet ses Marie, på den hest hun havde lånt, Gretha.

Som I nok kan se, havde vi virkelig fint vejr! Det var helt perfekt til at ride i – det måtte nemlig ikke være meget varmere, for så ville det være for hårdt for hestene med de længere ture.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Min sommerferie!

 1. Velkommen tilbage!

  Ser ud til I har haft en skøn tur. Glæder mig til at se billeder n__n

  Gør mig ondt med din ven. Det er aldrig sjovt, slet ikke når det er unge det rammer.

  1. Tak søde! :D Det er nu okay at være hjemme igen.

   Men det har også været en helt fantastisk tur! :D Jeg håber at kunne nå at poste billeder fra turen i morgen, inden jeg tager på arbejde. Ellers kommer de engang i morgen aften :)

   Og ja. Det er bare rigtig trist :( Jeg skal til hans begravelse på lørdag.

 2. Der er altså ikke noget bedre end sommer i blokhus!! Er selv heroppe lige nu i en hytte, det er fantastisk! Men vi skal desværre allerede hjem i morgen :(

  1. Ja! Der var virkelig lækkert i blokhus! Du har da også lige nået at ramme det aller bedste vejr deroppe! :D Hvor længe har du så været afsted?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.