Okay… Omsider er der tid til at følge lidt op på de ting vi ikke har fået skrevet om, på vores rejse rundt i Japan. Hvorfor? Fordi vi har 3 timers togtur foran os, og derefter 25 timers sejlads. Vi er i skrivende stund (D. 10/08-15 – indlægget har dog måtte vente på sig, pga. For dårlig wifi adgang) på vej til Naha, på øen Okinawa. Vi har valgt at sende vores bagage fra Hiroshima til Naha med en baggagetransport virksomhed.

image

Jeg vil i dag følge lidt op på vores tur til Fuji Q highland, som vi besøgte da vi var i Narusawa. Fuji Q highland er en forlystelsespark, som ligger relativt tæt på Fujibjerget som vi besteg dagen efter vi havde været i forlystelsesparken.

image

image

Er man vant til vestlige forlystelser, og rutchebaner, hvor man syntes at det er vildt at den rammer 70-90 km/t, skal man indstille sig på at blive skræmt fra vid og sans når man besøger Fuji Q Highland. Det er fuldstændig usammenligneligt med noget vi har prøvet før! Parken byder på forlystelser der rammer 172 km/t på 6 sekunder – og forøvrigt holder farten stort set hele turen igennem – samt rutschebaner der har en opstigning på 90 grader, og intet mindre end 121 graders fald på vejen ned.

image

Hvis du ikke allerede er blevet skræmt væk fra denne forlystelsespark, kan det være at rutchebanen som blandt andet befinder sig noget af tiden i 80 meters højde, med et 90 graders fald, adskillige loops – og nå ja, hvor du hænger i siden med benene hængende løst og får Inter mindre en 14 snurrer ture hele vejen rundt, mens rutchebanen kører med 130 km/t – vil være dråben der får dig til at droppe denne park. Selv syntes Sarah og jeg dog at dette var helt fantastisk! Ingen af os syntes at rutchebaner kan blive for vilde, og derfor var dette den vildeste forlystelsespark oplevelse nogensinde for os begge!

image

imagel

Er man til vanvittige forlystelser, og kan man finde ud af at forholde sig roligt nok til at stå i kø i omkring 1,5 timer pr. Store forlystelse, så er Fuji Q highland helt sikkert et besøg værd!

For lige at gøre dette indlæg en smule mere dramatisk, så begyndte det desværre at regne da vi besøgte parken, og vi besluttede os derfor for at gå ud af parken for at spise. Dette resulterede i at vi blev fanget i et lyn og torden vejr. “Kloge” og “fornuftige” som vi selvfølgelig var, valgte vi at søge ly under et træ i vores paniske tilstand (J-a! Vi ved det!). Vi fik derefter den skønne ære at se et lyn slå ned i et træ, som var under 10 meter foran os… Behøver jeg sige at vi flygtede skrigende derfra, og i stedet fandt ly på en resturante? Heldigvis skete der os ikke noget, og da regnen stoppede og forlystelserne begyndte at køre, gik vi tilbage i parket og prøvede den mest vilde forlystelse igen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Holy shit man!!! Me like! :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.