Så er jeg klar igen…

Så er jeg klar til at komme lidt igen på bloggen :)
Der er flere ting som har spillet ind på min manglende aktivitet. For det første har jeg været væk i en uge, hvor jeg ingen internet har haft, og for det andet har jeg ikke haft lyst til at blogge, da mit humør ikke har været for godt (læs: Farvel AP – Hvil i fred…). Men nu er jeg ved at være klar igen.

I dag vil jeg bruge på, kort at forklare hvad min uge kommer til at gå med. Det er en ret simpel opgave, da det eneste jeg egentlig skal er at arbejde. Det er godt, for jeg mangler pengene – men det er da lidt trist at bruge de næste to uger på det ^^” Jeg ville gerne ud og nyde solen lidt. Men det bliver der ikke noget af i denne omgang.

Lørdag skal jeg til begravelse. Jeg skulle rigtig have arbejdet, men jeg havde en sød kollega som kunne tage min vagt for mig. Det er vigtigt for mig, at få sagt det sidste farvel.

Søndag skal jeg op og besøge Nickis mor, sammen med Nicki. Det glæder jeg mig bare rigtig meget til :) Det er altid hyggeligt at være sammen med Nickis familie. Jeg tror vi tager der op om formiddagen, og hjem igen engang om aften.

Så ja – en stille og rolig uge, uden for mange planer…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “Så er jeg klar igen…

  1. Godt du er på vej ovenpå igen – det kan være en hård omgang!
    Og arbejde og penge skal man slet ikke kimse ad ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.