I dag fik jeg sagt et endeligt farvel til min gode ven, AP. Begravelsen var smuk, og der var utrolig mange til stede. Størstedelen af os der, var der for at sige vores sidste farvel, var unge mennesker. Der blev grædt en masse tåre i den stopfyldte kirke i dag, og jeg tror vi alle gik hjem med en stor sorg i vores hjerter.

Farvel min kære ven AP. Jeg vil huske dig for dit gode humør, og dit store gåpåmod. Jeg vil huske din vilje, til at klare alle udfordringer du har stødt på, og dit store mod på livet. Jeg håber du må sove sødt. Vi ses igen engang, min ven…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Jeg håber i fik sagt ordenligt farvel, selvom man altid vil savne vedkommende <3

  2. admin says:

    Det var heldigvis et rigtig smukt farvel. Han vil blive meget savnet af rigtig mange mennesker.

  3. […] og der gik faktisk rigtig lang tid, før jeg forstod at det var virkelighed. Det hjalp at få sagt det endelige farvel, til […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.