Min mor har nu været indlagt siden søndag :( Jeg har rigtig ondt af hende, og hun er i store smerter. Det er hårdt at se et menneske, man holder så meget af, have så forfærdeligt ondt. Der er ikke kommet en fast diagnose på hvad hun fejler – mere kan jeg ikke rigtig sige nu. De har en idé om hvad det er, og hun er også straks kommet i behandling, da det er ultra vigtigt at man kommer hurtigt i behandling for dette… Men det endelige svar kommer vidst først i morgen.

Indtil vi får svar på hvad hun fejler, så de virkelig kan tilrettelægge hendes behandling, er hun indlagt på patienthotellet. Her skal man være selvhjulpen. Det nytter ikke rigtig noget, for min mor kan ikke stå op i længere tid af gangen, uden at få det endnu værre i hendes hovede :( … Derfor bor jeg der sammen med hende så jeg kan hjælpe hende lidt. Jeg er nødt til at tage hjem her om middagen og lave lidt eksamensarbejde med min gruppe, men resten af tiden bruger jeg hos min mor…

… Vi håber på det bedste, og jeg håber virkelig snart hun kan komme hjem, for jeg kan mærke at hun er ved at være rigtig ked af at være indlagt. Man vil jo også helst kunne ligge derhjemme :(

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.