Ferien nærmer sig, og jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke var begyndt at tælle ned, allerede. Jeg har to vagter igen – i aften, og i morgen aften – og så er der ferie! Jeg skal ikke noget, men jeg glæder mig til, at slappe af, og få gjort nogle af de ting jeg ikke har tid til, eller kan på grund af det dumme ben, i en travl hverdag.

Vi har ingen planer for ferien, fordi vi er lidt begrænset i, at jeg starter et forløb ved smerteklinikken, der kræver at jeg kan møde op på klinikken en gang om ugen. Vi ville gerne have været ude og rejse igen i år, men vi syntes alligevel, at det var vigtigere, at tage imod de tilbud der er i forhold til mit ben, når de byder sig, fremfor at komme ud og rejse.

Vi har alligevel snakket om, at de dage jeg ikke skal møde på smerteklinikken, vil vi gøre hvad vi spontant får lyst til. Vi har allerede snakket om, måske at tage et smut til Thy kurbad og spa, grænsen, og selvfølgelig en masse ud til hestene (sidste nævnte har vi vidst ikke rigtig snakket om, men er vel mere en plan jeg har).

Mest af alt glæder jeg mig bare til, ingen planer, at have. Ikke at skulle tage højde for hvad jeg gør, i frygt for at være syg til arbejde næste dag, på grund af mit ben kan finde på at lave ballade, hvis jeg overanstrenger det. Mit hoved trænger til den form for ro.

Desværre starter min ferie med en begravelse, da min kære mormor i går gik stille bort. Hun har levet et langt liv, og har de sidste mange år været dement, og haft flere indlæggelser grundet forværring i hendes KOL. Alligevel er det altid hårdt når det bliver tid til at sige farvel. Jeg er sikker på at det bliver en smuk begravelse, og dermed en smuk endelig afsked.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.