Jeg kan selvfølgelig følge med i en del af jeres aktivitet på min hjemmeside, men jeg er alligevel interesseret i at danne mig et mere overordnet billede af, hvad du, bruger Microcut.dk til. Jeg har derfor valgt at lave en lille poll, som du skal være meget velkommen til at ligge en stemme i (eller flere).

Hvad fortrækker du at læse på Microcut.dk?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Du kan stemme på lige så mange punkter, som stemmer overens med din måde at bruge microcut.dk på. Du er også meget velkommen til at smide en kommentar til dette indlæg, hvis du har noget at tilføje.

På forhånd mange tak, for at stille min nysgerrighed! :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(10) Comments

 1. Jeg har svaret den øverste mulighed – Alle typer blogindlæg. Det er den slags blog jeg holder mest af, fordi man altid kan blive lidt overrasket når man kommer forbi. Den ene dag kan det være et outfit, den næste en film, den tredje en opskrift eller whatever. Man er aldrig helt sikker på hvad der dukker op og det værdsætter jeg. Det får mig til at holde interessen ved lige hele tiden. :)

  1. admin says:

   Sådan har jeg det helt sikkert også selv!
   Jeg fortrækker også blogs der bærer præg af at være en del, af skribentens hverdag, hvor mange forskellige emner kan dukke op :)
   Tusind tak for din besvarelse, og ikke mindst din uddybende kommentar!

 2. Ja, det er netop dét at man kan genkende noget hverdag og noget ægte liv bagved, som fanger mig. Så er det faktisk næsten ligemeget hvad folk blogger om. :P

  1. admin says:

   Jeg kunne ikke være mere enig :)
   Man vil jo gerne opleve at der er et menneske bag bloggen, og ikke en tilfældig robot ^_^”

 3. Jeg læser stort set det hele. Jeg elsker når posen er godt rystet og blandet, for med det præg din person sætter på det, bliver alt spændende læsning. Så generelt vælger jeg nok også mest blogs ud fra personen… Selvom jeg måske spinger lettere henover visse indlæg i forhold til andre – men forskellige emner kræver jo også forskellig slags opmærksomhed. Og andre emner er måske ikke så meget min interesse (heste fx), men de er alligevel med til at lægge det puslespil af din person, som man gerne følger med i :)

  1. admin says:

   Tusind tak for dine stemmer, og ikke mindst din dejlige kommentar!
   Vi er faktisk ret ens på det punkt, med at vælge blogs ud fra personen som er bag den. Det er bare som om, bloggen naturligt bliver mere interessant hvis man fornemmer at personen bag, er ægte og ikke mindst en som man på en eller anden måde kan spejle sig i (holdninger, livssyn mv.).

 4. Jeg cyperstalker dig.

  1. admin says:

   Hahaha lige over søde ;D

 5. Forhåbentlig er det bare en pause. Den har bare taget alt for meget af min tid, og eftersom min skrivning står lidt på pause sommeren over, gør bloggen det også. Håber og regner med at finde lysten til det igen :)

 6. Åh ja også her. Capri sun – love :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.