Det lækre hår…

En af de ting, som jeg altid har været glad for ved mig selv, er mit lange mørke hår. Jeg var ikke glad for mine krøller da jeg var barn, men efterhånden som jeg er blevet ældre, og mit hår længere (og mine krøller dermed mere kontrolleret), er jeg blevet glad for mit hår. Sagen er desværre bare den, at mit hår, fra naturens side, er alt andet end slidstærkt, sundt og fuld af liv.

Vind og vejr, og ikke mindst på- og aftagelsen af min ridehjelm – ja alene bare når jeg sætter mit hår op i en hestehale – slider på mit hår. At jeg farver mit hår et tand mørkere end min naturlige hårfarve, er mit hår selvfølgelig heller ikke taknemlig for – men heldigvis er der råd!

Jeg er stor forbruger af hårprodukter! Og i særdeleshed af hårolier, balsammer, og hårkure. Styling gør jeg egentlig ikke det store i, da mit hår naturligt sidder nogenlunde som jeg gerne vil have det skal.

Mit faste mærke er “Schwarzkopf BC Bonacure“. Som nævnt har jeg farvet hår, og jeg bruger derfor ‘Color freeze‘ serien.

391

Shampoo’en i color freeze serien, fås bådemed og uden sulfater i. Jeg er selv stor tilhænger til “BC Bonacure Color Freeze Sulfate Free“, som er versionen helt uden sulfater i. Jeg har prøvet begge varianter, og jeg syntes de begge er rigtig gode – men jeg syntes min hårfarve holder længere ved brug af den sulfat fri version.

På trods af at shampoo’en kun koster 129 kr for 250 ml, vil jeg kalde den frisør kvalitet. Mit hår bliver rent og pænt når jeg bruger den – og selv om det er en mild shampoo, kan den vakse mit hår rent, selv efter en tur i stalden.

 

 

392

Jeg bruger helt ufattelig meget conditioner på et år. Jeg elsker simpelthen den bløde fornemmelse som det giver mit hår. Jeg elsker “BC Bonacure Color Freeze Rinse-Out Conditioner”, som er en rigtig lækker balsam. Den dufter dejlig, og har en fløjlsblød fornemmelse, som bliver hængende selv efter man har vasket produktet ud. Lader man conditioneren blive i, i 4-5 minutter inden man vasker den ud føles det næsten, som om man lige har givet håret en hårkur.

Desuden behøver man ikke at bruge, særlig meget af produktet, for at opleve resultater. Jeg bruger ca. en spiseskefuld.

 

Men dagens vinder, og dermed mit yndlings Schwarzkopf BC Bonacure hårprodukt, er “BC Bonacure Color Freeze Deep Care Treatment“!

393Det er en fed, lækker hårkur, som har til formål at bevare det kunstigt farvede hår, og genopbygge håret – men jeg syntes den gør så meget mere end det! Mit tørre hår, får helt nyt liv når jeg bruger denne hårkur, selv mine slidte spidser får ny næring, og fugt.

Desuden er det ikke en hårkur som ligger i den dyre ende – 129 kr for 200 ml.

Sponsoreret indlæg

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Det lækre hår…

 1. Jeg er imponeret over at du bruger så mange produkter. Jeg bruger kun shampoe hver anden dag og måske balsam 1 gang om måneden. Og så synes jeg også virkelig at jeg anstrenger mig.

  Men så igen, mit hår er nok også en del sundere end dit pga min hårlængde. Det når aldrig at blive slidt n__n

  1. Hahaha jeg tror det er betydeligt nemmere når man, som du, ikke har: 1. langt hår, 2. krøller, 3. farvet hår ^_^” Så er det bare som om ens hår klarer sig meget bedre XD …

 2. Jeg er også helt vild med den serie! Jeg bruger også den til farve, og hårkuren gør simpelthen underværker for mit hår!! Jeg har også rigtig langt hår, og der skal altså en del arbejde til, for at det forbliver pænt og sundt. En uge på smukfest, hvor jeg ikke magtede det og kun var i bad med shampoo én gang og skyllede det en anden gang – jeg sværger, det så ud som om jeg gik med en høstak på hovedet. Hjem, bc kur og biosilkolie – så var det perfekt igen!

  1. Ja den er virkelig god, deres hårkur! :D
   Jeg har prøvet lidt forskellige hårkure, men den her er seriøst min yndlings. Jeg tror næsten også at det er den samme, som den de putter med i deres hårfarve pakker (Brilliance). Den virker i hvert fald lige så godt. Det var også derfor jeg overhovedet prøvede produktet i første omgang ^_^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.